Keystone logo

16 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Pastorale zorg 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Pastorale zorg
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Pastorale zorg

Een Bachelor is de meest populaire undergraduate degree, en het wordt aangeboden in een breed scala aan disciplines. Een zekere mate kan direct leiden tot een carrière of optreden als een opstapje naar meer geavanceerde onderwijs, en het duurt meestal tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Wat is een Bachelor in Pastoral Care? Dit programma is een goede keuze voor diegenen die willen groeien in hun spiritualiteit en een leider en minister in het lichaam van Christus. Studenten zullen meestal algemene klassen ontworpen rond de leer van de Bijbel, theologie principes, en de bediening. Een pastorale zorg concentratie rust en leidt studenten met de methoden, filosofie, en de middelen die geschikt zijn voor leken en professionele bediening. Studenten leren over de fundamentele aanpak van pastorale zorg en hoe deze aan te passen voor gebruik in de bediening.

Het verdienen van een diploma in de pastorale zorg bereidt studenten voor op een carrière in een verscheidenheid van instellingen.Zij zullen in staat zijn om een ​​positieve invloed op het leven van anderen, zowel in hun plaatselijke gemeente en over de hele wereld.

Het collegegeld en de kosten die betrokken zijn bij een pastorale zorg graad zal variëren van de ene instelling naar de andere, afhankelijk van de locatie van de school en de lengte van het programma. Contact opnemen met de school direct is de beste manier om erachter te komen of het programma past bij uw financiële doelstellingen.

Na zijn afstuderen met een diploma in de pastorale zorg, kunnen mensen een aantal loopbaan te kiezen. Ze kunnen een voorganger van een kerk, of een jeugd pastor werken met de jongere bevolking. Sommige afgestudeerden kiezen voor een carrière als missionaris nastreven en reis de wereld, terwijl anderen willen de directeur van een organisatie zoals ministeries van kinderen.

Begin met behulp van onze online database nu. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.