Keystone logo

20 Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Petroleumtechniek 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Petroleumtechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Petroleumtechniek

De aardolie-industrie blijft actief op een wereldwijde schaal. Een bachelor's degree in petroleum engineering adressen aanhoudende bezorgdheid over het lezen van de exploratie, productie en transport van deze energiebron.

Een zekere mate-zoekende student kan willen weten, wat is een Bachelor in Petroleum Engineering? Het is een post-secundair diploma dat een basis van inzicht in wiskunde, wetenschap en kritisch denken in voorbereiding voor een diepere concentratie in het globale en lokale vertakkingen van aardolie productie en distributie biedt. Gebieden van de studie kan het dagelijks beheer van de operaties, veilige en gezonde praktijken in het veld, boren, goed afgerond, goed testen, offshore boren en verbeterde oliewinning methoden. Curriculum kan simulatietechnieken gericht op het projecteren van stroom en andere mogelijkheden te betrekken. Studenten kunnen ook overwegen nationale, internationale en maatschappelijke kwesties in verband met de aardolie-industrie.

Een bachelordiploma in petroleum engineering kan een student voor te bereiden om de industrie op de productie of het transport niveau in te voeren. Het is ook de eerste stap naar een geavanceerde graad in onderzoek, ontwikkeling en energie-analyse.

Om de kosten van het collegegeld en vergoedingen voor het programma dat je aanspreekt, is het het beste om de school toelating kantoor rechtstreeks contact opnemen.

Carrière mogelijkheden in overvloed op vele niveaus van de industrie. Afgestudeerden kunnen openingen na te streven in exploratie, boren, productie, transport, en in strategieën en management. Er kunnen posities in transport via pijpleidingen, in thermodynamische en warmteoverdracht technologieën en als een productie-ingenieur. Reservoir engineers evalueren gebieden voor de productie kansen, en helpen om hun waarde te maximaliseren. Industrie vaardigheid wordt gewaardeerd in de regulerende instanties die betrokken zijn bij het toezicht, ethiek, en met de gezondheid en veiligheid van werknemers.

Met de hulp van een goed opgeleide beroepsbevolking, kan de aardolie-industrie nog steeds een sterke aanwezigheid in de internationale energie-foto. Bacheloropleidingen worden aangeboden aan universiteiten over de hele wereld, vaak in de internationale samenwerking. Om een ​​carrière in deze dynamische gebied van energietechniek beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.