Keystone logo

6 Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Plattelandsontwikkeling 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
  • Plattelandsontwikkeling
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Plattelandsontwikkeling

Over de hele wereld zijn er veel landelijke gemeenschappen die geen toegang tot adequate landbouw- of economische middelen hebben. Een Bachelor in Plattelandsontwikkeling geeft u de vaardigheden die nodig zijn om deze plaatsen te zetten in agrarisch productieve regio's.

Wat is een Bachelor in de plattelandsontwikkeling? De focus van het programma is om u te voorzien van methoden die kunnen worden gebruikt om de gezondheid en de economie van een landelijke gemeenschap te verbeteren. In de loop van je studie, zult u leren hoe u strategieën voor duurzame ontwikkeling te implementeren. Je zal ook een aantal cursussen in aardrijkskunde, economie, en de overheid. Sommige programma's vereisen dat u tot een concentratie selecteren, zoals community health en wellness of natuurlijke hulpbronnen ontwikkeling.

De vaardigheden u verwerven van het programma kan worden gebruikt om de ontwikkeling gemeenschappen staan ​​wereldwijd. U kunt helpen deze regio's gedijen door hen te voorzien van de tools die nodig zijn om een ​​duurzame economie te creëren.Je kennis van de landbouw en economie kan worden toegepast op een breed scala van beroepen, en het veiligstellen van een baan moet niet moeilijk zijn.

Een bachelor's degree duurt ongeveer vier jaar in beslag, hoewel sommige studenten het programma compleet in zo weinig als drie. De kosten van je opleiding varieert van school tot school. Voor het aanbrengen van een programma, moet je collegegeld en vergoedingen van het college te onderzoeken om te controleren of u de inschrijvingskosten kunnen veroorloven.

Programma's voor plattelandsontwikkeling te druppelen u met een aantal overdraagbaar vaardigheden, en er zijn veel werkgevers die je vooropleiding kan waarderen. Studenten nemen vaak posities met gemeentelijke overheden, visserij, toerisme agentschappen, gezondheid corporaties, federale agentschappen, en non-profit organisaties. Het is ook gebruikelijk voor afgestudeerden aan het werk in organisaties die gespecialiseerd zijn in de levensmiddelenhandel en mondiale ontwikkelingsvraagstukken.

Er zijn veel hogescholen over de hele wereld die programma's in de ontwikkeling van het platteland te bieden. Als u klaar bent om landelijke gemeenschappen te helpen groeien, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.