Keystone logo

10 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Politieke Geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Politieke Geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Politieke Geschiedenis

Hogescholen en universiteiten kennen bachelordiploma's toe en het duurt doorgaans drie tot zeven jaar om ze af te ronden. Studenten studeren een specifiek onderwerp, dat soms een major wordt genoemd. De mate bereidt studenten voor op toegang tot het personeel of een post-graduate programma.

Wat is een bachelor in de politieke geschiedenis? Deze bacheloropleiding onderzoekt de relatie tussen politiek en geschiedenis. Studenten ontdekken hoe politieke systemen historische gebeurtenissen vormden en beïnvloedden. De cursussen omvatten diepgaand onderzoek en schrijven. Van studenten kan worden verlangd dat zij een vergelijkende analyse maken van politieke ideeën, sociale bewegingen, overheidsbeleid en mondiale aangelegenheden. Het curriculum kan betrekking hebben op de cultuur, samenlevingen en economieën van regio's, zoals het Midden-Oosten, Afrika, de Verenigde Staten, Azië, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika en Rusland. Daarnaast kunnen onderwerpen betrekking hebben op het Arabisch-Israëlische conflict, het Britse rijk, de Tweede Wereldoorlog, de oorlog in Vietnam, religie, racisme of democratie. Deelnemers hebben de mogelijkheid om een ​​minor in een vak te kiezen, zoals genderstudies, antropologie, Afrikaanse studies, Afro-Amerikaanse studies of religieuze studies.

Studenten met een bachelor in de politieke geschiedenis behalen sterk onderzoek, schrijven en analytische vaardigheden. Deze vaardigheidsset heeft voordelen voor veel aspecten van het leven. Bovendien zijn deze vaardigheden essentieel om hen te helpen verder te komen in hun vakgebied.

De kosten van een bachelor in politieke geschiedenis variëren op basis van het college of de universiteit. Toekomstige studenten moeten instellingen zorgvuldig onderzoeken om ervoor te zorgen dat ze zich inschrijven voor een school die past bij hun academische doelen en budget.

Afgestudeerden met een bachelor in de politieke geschiedenis hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden. Individuen krijgen werk bij de overheid, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en de particuliere sector. De soorten functies die deze personen hebben, zijn leraar sociale wetenschappen, onderzoeksspecialist, journalist, politieke campagneleider, voorstander van immigranten, programmadirecteur zonder winstoogmerk en organisator van de gemeenschap. In sommige gevallen streven afgestudeerden hogere academische referenties na, zoals een Ph.D. of een graad in de rechten.

Universiteiten en universiteiten over de hele wereld bieden online cursussen aan voor het behalen van een bachelor in de politieke geschiedenis. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.