2 Professioneel koken Bachelor's degrees found
- BSc
- Bachelorgraad
- Food and Beverage Studies
- Professioneel koken
- Europa1
- Zuid-Amerika1
2 Professioneel koken Bachelor's degrees found
Mausi Sebess
Chef kok
- Vicente López, Argentinië
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Word een echte MasterChef van uitmuntendheid die alle technieken van gebak, keuken, bakkerij en beheer van gastronomische ondernemingen beheerst. De lessen zijn 100% online, met stapsgewijze uitleg, vastgelegd in high-definition video's, die je elk detail laten zien, zodat je alle takken van de gastronomie onder de knie kunt krijgen. Je vult je leerproces ook aan met de cursussen over veiligheid en hygiëne op de werkplek en omgaan met voedsel, voeding, dranken en sterke drank, inleiding tot de wereld van wijn, gastronomische marketing, kostprijsberekening van gerechten, organisatie van evenementen en financiële analyse, zodat je project of onderneming succesvol is. Mausi Sebess is het enige instituut dat MasterChef-certificaten aanbiedt.
University College Birmingham
BS in bakkerij- en patisserie-technologie
- Birmingham, Verenigd Koninkrijk
BSc
Op de campus
Engels
Heb jij een passie voor bakken? Droom je ervan om chocolatier of banketbakker te worden of zelfs je eigen bakbedrijf te beginnen?
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Populaire locaties
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Professioneel koken
Een professioneel kookprogramma helpt studenten de vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor succes als professionele chef-kok, cateraar, souschef of grillkok in grote chique restaurants en kleine cafés. Studenten leren ook over voedselbereiding, gezondheids- en veiligheidscodes en het plannen van menu's.
Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.