Keystone logo

2 Op de campus Bachelorgraad Opleidingen in Professioneel koken 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Professioneel koken
  • Op de campus
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Op de campus Bachelorgraad Opleidingen in Professioneel koken

Een professioneel kookprogramma helpt studenten de vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor succes als professionele chef-kok, cateraar, souschef of grillkok in grote chique restaurants en kleine cafés. Studenten leren ook over voedselbereiding, gezondheids- en veiligheidscodes en het plannen van menu's.

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Leren op de campus verwijst naar het persoonlijk bijwonen van lessen. Het houdt meestal in dat je naar traditionele lessen en lezingen gaat, deelneemt aan groepsactiviteiten en persoonlijk contact hebt met docenten en collega's. Leren op de campus omvat vaak ook toegang tot laboratoria, bibliotheken en andere campusbronnen, zoals studentenclubs, kantoren voor carrièreservices en recreatiecentra.