Keystone logo

1 Bachelorgraad Opleidingen in Professioneel koken in Zuid-Amerika voor 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Professioneel koken
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

    Popular study format

    Popular locations

    Bachelorgraad Opleidingen in Professioneel koken

    Een professioneel kookprogramma helpt studenten de vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor succes als professionele chef-kok, cateraar, souschef of grillkok in grote chique restaurants en kleine cafés. Studenten leren ook over voedselbereiding, gezondheids- en veiligheidscodes en het plannen van menu's.

    Verspreid over vele landen en eilandgebieden, Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele Spaans-sprekende landen. Hier kunnen studenten letterlijk een wandeling door de geschiedenis op hun weg naar de klas en genieten van de cultuur van het oude samenlevingen.

    Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.