Keystone logo

21 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Professionele Communicatie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Communicatie
  • Professionele Communicatie
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Communicatie Professionele Communicatie

Veel studenten nastreven van een Bachelor in de Professional Communication om vaardigheden die hen een voorsprong op de concurrentie in de journalistiek en entertainment, maar ook in bedrijven, non-profit en overheid instellingen zal geven ontwikkelen. Deze graad onderwijst deelnemers nodig de communicatieve vaardigheden voor het schrijven voor media, zakelijke interacties en presentaties.

Wat is een Bachelor in Professionele Communicatie? Een Bachelor in Professionele Communicatie is een bachelordiploma dat studenten met waardevolle vaardigheden voor het schrijven en presenteren in de publieke en private sector biedt. Sommige deelnemers kiezen om zich te concentreren op de journalistiek, amusement en reclame outlets relevante schrijven. Anderen kunnen zich richten op de presentatie en communicatieve vaardigheden nuttig zijn om het management of consulting posities in een meer zakelijke omgeving. Professionele communicatie afgestudeerden uit te blinken in het bedrijfsleven, media en non-profit posities die sterke schrijven en productie vaardigheden vereisen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het aanscherpen van communicatieve vaardigheden, evenals het ontwikkelen van een bredere kennis van communicatie theorieën en problemen het meest profiteren van deze graad. Andere voordelen voor de deelnemers aan het programma zijn blootstelling aan het schrijven en presenteren deskundigen uit een verscheidenheid van industrieën en de mogelijkheid om een ​​gebied van concentratie op basis van interesses en carrière doelen te kiezen.

De tijd die het duurt om deze mate varieert op basis van de vereisten van elk programma verdienen, en daardoor de kosten varieert instellingen. In het algemeen, cursussen duurt twee jaar in beslag. Aankomende studenten moeten elke instelling te onderzoeken om meer over de tijd en collegegeld eisen te leren.

Professionele communicatie is om een ​​verscheidenheid van leidinggevende communicatie velden, zoals public relations en organisatorische communicatie relevant.Studenten die geïnteresseerd zijn in public relations kan werken in de corporate instellingen schriftelijk antwoorden op vragen, het beantwoorden van de media vragen of crafting openbare releases. Communiceren berichten effectief nodig is in posities binnen organisaties. Studenten kunnen ook kiezen om te werken in de corporate instellingen of fondsenwerving en management posities in non-profitorganisaties of de overheid posities. Afgestudeerden die zich concentreren in de journalistiek en entertainment communicatie kan carrièremogelijkheden in de rapportage, reclame en productie posities verwachten.

Aankomende studenten kunnen meer informatie over instellingen die professionele communicatie graden leren door te zoeken onze uitgebreide database van scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.