Keystone logo

2 Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Resortmanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Resortmanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Resortmanagement

Een bachelorgraad is een academische prestatie die aangeeft dat de ontvanger een undergraduate curriculum met succes heeft afgerond. Meestal duurt het ongeveer vier jaar om te voltooien en de studie omvat zowel algemene klassen als klassen in een gekozen specialisatie.

Wat is een Bachelor in Resort Management? Een Bachelor in Resort Management is een programma dat zich richt op de principes van de horeca, event management en marketing. Al deze kennis is essentieel voor aspirant hotel- en resortprofessionals, en het kan cursussen worden gegeven zoals Human Resources Management, Marketing voor hotels en resorts en Principles of Travel and Tourism.

Sommige programma's bieden ook stages, zodat studenten kunnen oefenen in een hospitality-omgeving.

Het nastreven van deze graad kan voordelen voor studenten bieden, zowel in als buiten een hospitality-context. U kunt verwachten dat uw vaardigheden op het gebied van organisatie en conflictoplossing verbeteren, en u zult waarschijnlijk ook uw vermogen om met gasten te werken en personeel te beheren verbeteren.

Hoeveel kost het om een ​​Bachelor in Resort Management te behalen? Dit hangt van veel factoren af, waaronder de financiële hulp die u ontvangt, het lesgeld dat door het programma in rekening wordt gebracht en de locatie van de school. Contact opnemen met het toelatingsbureau is de beste manier om betrouwbare informatie te krijgen.
De meest voor de hand liggende taak voor afgestudeerden om na te streven is resortmanager. Met een specifiek op deze functie afgestemde opleiding bent u goed afgestemd op de functie. Dit is echter niet de enige kans op een baan voor afgestudeerden; elke carrière in de horeca zou goed zijn voor afgestudeerden die werk zoeken. Een andere van de andere functies die u mogelijk in overweging neemt, zijn onder meer hotel staffing manager, directeur van toerisme en marketing en hospitality consultant. U kunt ervoor kiezen om intern in een hotel of resort te werken, maar u kunt ook zelfstandig werkadvies vinden.

Deze kansen zijn alleen beschikbaar als je de sprong hebt gemaakt en de juiste school hebt gevonden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.