12 Restaurantmanagement Bachelor's degrees found
- Bachelorgraad
- BA
- BSc
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Restaurantmanagement
- Europa5
- Noord-Amerika4
- Azië2
- Oceanië1
- Zuid-Amerika1
12 Restaurantmanagement Bachelor's degrees found
Uitgelicht
Les Roches
Bachelor in Global Hospitality Management
- Marbella, Spanje
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Blended, Op de campus
Uitgelicht
Institut Lyfe (formerly Institut Paul Bocuse)
Bachelor in International Culinary Arts Management
- Écully, Frankrijk
Bachelorgraad
Full time
3 jaar
Op de campus
Frans, Engels
University of Delaware
Hotel, restaurant en institutioneel beheer
- Newark, Verenigde Staten
BA
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels
Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werkgevers ter wereld, biedt uitstekende werkgelegenheid opties rond de hele wereld, of u geïnteresseerd bent in het hotel, food service of andere gastvrijheid operaties bent.
Mapúa Institute of Technology
Bachelor of science in hotel en restaurant management
- Manila, Filipijnen
BSc
Full time
Op de campus
Engels
Dit programma is ontworpen om de theorie en technische vaardigheden integreren om studenten uit te rusten met een sterk management en service
Kendall College
Ba in hospitality management (restaurant en foodservice management)
- Chicago, Verenigde Staten
- Sydney, Australië + 1 more
BA
Full time
3 jaar
Op de campus
Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties.
Recep Tayyip Erdogan University
Bachelor in de gastronomie en culinaire kunsten
- Rize, Turkije
Bachelorgraad
Op de campus
Turks
Het doel van dit programma; problemen oplossen die zich voordoen op het gebied van gastronomie en culinaire kunsten; service- en kwaliteitsproblemen analyseren, ontwerpen en verbeteren; carrièreplannen opstellen die verband houden met het zakenleven; zal zichzelf kunnen vernieuwen met het besef van levenslang leren; kennis en ervaring delen en verspreiden, toeristische professionals opleiden die academische studies kunnen doen over de productie van universele kennis.
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Restaurant en horeca
- Helsinki, Finland
Bachelorgraad
Op de campus
Fins
De bachelordiploma in restaurant en catering van Perho Business School biedt goede, uitgebreide en diverse basisvaardigheden voor het bereiden, serveren, verkopen en restaurantklanten van eten. Een bachelordiploma in de restaurant- en horecabranche kun je aanvragen in een gezamenlijke zoektocht en continue zoektocht. De voltijdse studieplek is de Töölö-campus.
Kalayaan College
BS in hotel- en restaurantbeheer
- Quezon City, Filipijnen
BSc
Op de campus
Engels
Het Bachelor of Science in Hotel and Restaurant Management (BSHRM) -programma is een 4-jarige cursus die is ontworpen om studenten uit te rusten met de benodigde kennis, vaardigheden en houding ter voorbereiding op deelname aan de horeca, hetzij als onderdeel van de belangrijke human resource in hun gekozen velden in hotels, resorts, restaurants of catering of bij het starten van hun eigen bedrijf in een van deze velden.
Le Cordon Bleu University Perú
Bachelor in administratie van horeca en restaurantservices
- Magdalena del Mar, Peru
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Dankzij onze praktische methodologie zal Le Cordon Bleu je opleiden zodat je de nodige vaardigheden verwerft om in elke job te kunnen functioneren, BPM-normen (Good Practices) toe te passen en het administratieve en commerciële deel van de hotelsector van wereldklasse correct te beheren. .
Sami Education Institute
Bachelor in restaurant en catering
- Inari, Finland
Bachelorgraad
Engels, Russisch, Fins, Hongaars
Studenten gebruiken bij hun kookstudie veel schone en hoogwaardige ingrediënten uit de nabije omgeving, zoals rendieren, vis, bessen en paddenstoelen, om te koken. Studenten zijn ook actief betrokken bij het inkopen van lokale grondstoffen.
Lackawanna College
RESTAURANT & FOODSERVICE MANAGEMENT
- Scranton, Verenigde Staten
Bachelorgraad
Engels
Studenten die zich inschrijven voor de bachelordiploma Restaurant & Foodservice Management van het Lackawanna College , studeren management en leiderschap in de horeca.
The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor's Degree in Restaurant Management
- Philadelphia, Verenigde Staten
Bachelorgraad
Full time, Deeltijd
120 weken
Op de campus
Engels
De Bachelor's Degree in Restaurant Management is geschikt voor die studenten die op zoek zijn naar een carrière in de restaurant- en foodservice-industrie.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire graad
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement
Meestal in drie of vier jaar voltooid, wordt een bachelor's degree uitgereikt nadat studenten een gevorderde regiment van de studie in een bepaald gebied hebben afgerond. Een bachelor's degree kan worden gevolgd door studies naar een master of doctoraat te bereiken, maar veel studenten gebruiken deze mate om direct aan het werk. Een bachelor's degree is een waardevolle prestatie die gemakkelijk in beter betaalde banen kunnen worden benut.
Wat is een Bachelor in Restaurant Management? Deze gespecialiseerde opleiding bereidt studenten met de organisatorische, customer service en zakelijke vaardigheden om een van de vele banen in te voeren in een restaurant of hotel eetgelegenheid setting. Studenten leren een mix van business principles, voedsel-gerelateerde best practices en ondernemersvaardigheden. Dit soort graad ook typisch armen studenten met kennis van sanitaire praktijken, front-of-the-house en back-of-the-house management vaardigheden en keuken prep vaardigheden.Belangrijker nog, de studenten krijgen een grondige kennis van de communicatie en klantenservice vaardigheden die nodig zijn om een werkelijk effectieve manager.
Afgestudeerden met deze opleiding de arbeidsmarkt betreden met gespecialiseerde kennis die is opgedaan door middel van intensieve klassikale studie in aanvulling op de hands-on ervaring. Dit is een van de vele voordelen, waaronder die naar potentiële werkgevers met een bewezen kwalificaties.
Factoren zoals de aard van de instelling en de duur van de opleiding van een school kan elke invloed van de kosten van deze graad. Het beste is om direct naar de scholen spreken exacte kosten informatie te krijgen.
Eenmaal voltooid, een Bachelor in restaurant management maakt de weg vrij voor een spannende breedte van een loopbaan in de top-tier restaurants, cateringbedrijven en alles daar tussenin. Een zekere mate kunnen sturen personeel als een banket manager, cafetaria of bar manager. Meer ondernemende studenten kunnen hun diploma ombuigen naar de opening en het beheer van hun eigen restaurant of franchise.
De vraag naar mensen in staat zijn het houden van food service bedrijven soepel groeit, en er zijn veel scholen die graden op dit gebied, vooral online. Vind de een die geschikt is voor u het zoeken voor uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.