Keystone logo

13 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Restaurantmanagement
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Restaurantmanagement

Meestal in drie of vier jaar voltooid, wordt een bachelor's degree uitgereikt nadat studenten een gevorderde regiment van de studie in een bepaald gebied hebben afgerond. Een bachelor's degree kan worden gevolgd door studies naar een master of doctoraat te bereiken, maar veel studenten gebruiken deze mate om direct aan het werk. Een bachelor's degree is een waardevolle prestatie die gemakkelijk in beter betaalde banen kunnen worden benut.

Wat is een Bachelor in Restaurant Management? Deze gespecialiseerde opleiding bereidt studenten met de organisatorische, customer service en zakelijke vaardigheden om een ​​van de vele banen in te voeren in een restaurant of hotel eetgelegenheid setting. Studenten leren een mix van business principles, voedsel-gerelateerde best practices en ondernemersvaardigheden. Dit soort graad ook typisch armen studenten met kennis van sanitaire praktijken, front-of-the-house en back-of-the-house management vaardigheden en keuken prep vaardigheden.Belangrijker nog, de studenten krijgen een grondige kennis van de communicatie en klantenservice vaardigheden die nodig zijn om een ​​werkelijk effectieve manager.

Afgestudeerden met deze opleiding de arbeidsmarkt betreden met gespecialiseerde kennis die is opgedaan door middel van intensieve klassikale studie in aanvulling op de hands-on ervaring. Dit is een van de vele voordelen, waaronder die naar potentiële werkgevers met een bewezen kwalificaties.

Factoren zoals de aard van de instelling en de duur van de opleiding van een school kan elke invloed van de kosten van deze graad. Het beste is om direct naar de scholen spreken exacte kosten informatie te krijgen.

Eenmaal voltooid, een Bachelor in restaurant management maakt de weg vrij voor een spannende breedte van een loopbaan in de top-tier restaurants, cateringbedrijven en alles daar tussenin. Een zekere mate kunnen sturen personeel als een banket manager, cafetaria of bar manager. Meer ondernemende studenten kunnen hun diploma ombuigen naar de opening en het beheer van hun eigen restaurant of franchise.

De vraag naar mensen in staat zijn het houden van food service bedrijven soepel groeit, en er zijn veel scholen die graden op dit gebied, vooral online. Vind de een die geschikt is voor u het zoeken voor uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.