Keystone logo

46 Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Componeren 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Componeren
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Componeren

Een Bachelor in compositie is een programma dat sterk de nadruk legt op het fundament van de muziek en op het meegeven van het verleden, heden en toekomst perspectieven van samenstelling aan haar studenten. Na voltooiing van deze opleiding, zullen afgestudeerden van de vaardigheden die nodig zijn om hun muzikale carrière verder moet en kan job velden in veel verschillende wegen in te slaan.

Wat is een Bachelor in compositie? Programma's richten zich op de muzikale studies aan studenten 'kennis van te verbeteren en zich richten op compositorische technieken en ideeën. Cursussen zijn beschikbaar in de theoretische en praktische vakken, waaronder solfège, muziekgeschiedenis, orkestratie, harmonie en muzikale vormen. Een populaire cursus, compositie-technologie, zorgt voor een studie van de apparatuur, concepten en technieken in verband met elektronische studio. Er zijn ook klassen die piano en andere instrumenten, keuzevakken en muzikale esthetiek te bestuderen.

Er zijn veel voordelen verbonden aan de voltooiing van deze opleiding.Studenten zullen kennis en vaardigheden die hen kan helpen zowel persoonlijk als professioneel te krijgen. Ze zullen worden voorzien van mogelijkheden om hun mogelijkheden en technieken te ontwikkelen voor muzikale evaluatie, alsmede verbetering van hun zelfvertrouwen, zelfexpressie en prestatievermogen.

Cursuskosten en registratie kosten variëren afhankelijk van de gekozen instelling en het land waarin een student wenst te studeren. Degenen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met een bepaalde instelling voor meer informatie.

Wanneer een bachelor 's graad wordt verdiend in de samenstelling, kunnen afgestudeerden carrièremogelijkheden vinden op verschillende gebieden en disciplines. Veel afgestudeerden met succes werk in het muziekonderwijs te vinden. Echter, er zijn verschillende andere baan opties, waaronder het uitvoeren van in banden of andere muzikale organisaties, die in de audio-opname en zelfs kansen op radio en televisie.Deze graad kan u voorzien van vaardigheden op te voeden, te beheren muzikale organisaties, entertainen, componeren, of het uitvoeren van professioneel.

Voor studenten met een drukke agenda, online lessen zijn beschikbaar. Veel universiteiten en instellingen bieden lessen in een afstandsonderwijs module. Er is ook de mogelijkheid om cursussen te volgen op een full-time of part-time basis. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.