Keystone logo

44 Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Speciaal Onderwijs 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Onderwijskunde
 • Speciaal Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Speciaal Onderwijs

  Een Bachelor in het speciaal onderwijs bereidt docenten om inclusief onderwijs te oefenen voor personen met een handicap. Deelnemers aan de opleiding leren onderwijzen van methoden om te onderwijzen en studenten met een lichamelijke of verstandelijke handicap, die specialistische ondersteuning nodig hebben om een ​​opleiding te ontvangen ontwikkelen.

  Wat is een opvoeder? Dit undergraduate degree biedt studenten met een kader van empowerment, belangenbehartiging, gedrag en onderwijs methoden om les te geven en te ondersteunen personen met een handicap. Speciaal onderwijs cursussen uitvoerig behandelt de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om te werken met leerlingen met bijzondere behoeften in een klaslokaal of sociale diensten setting. Deelnemers bestuderen de fysieke en mentale handicap die speciaal onderwijs en hun invloed op het leren en ontwikkeling nodig. Ze laten het programma staat is succesvol werken met en het opleiden van mensen met uiteenlopende behoeften.Studenten kunnen ervoor kiezen om hun cursussen concentreren op hun gebieden van belang, zoals de evaluatiemethoden of handicap specialisatie, om hun loopbaan te passen na het afstuderen.

  Studenten profiteren van fundering van speciale behoeften instructie in combinatie met de mogelijkheid om zich te concentreren op een gebied van belang het speciaal onderwijs programma's. Afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière in inclusief onderwijs met een goed begrip van leerlingen met bijzondere behoeften, een peer support netwerk in de plaats en de vaardigheden om een ​​belangrijke rol in het schoolsysteem en de gemeenschap te vullen.

  Speciaal onderwijs opleidingen duren meestal vier jaar in beslag. Collegegeld tarieven variëren tussen instellingen. Aankomende studenten dient te informeren bij elke instelling een duidelijke visie van de kosten te krijgen in de tijd en collegegeld die nodig is om het programma te voltooien.

  Speciaal onderwijs afgestudeerden zijn voorbereid op een carrière het onderwijs en de ondersteuning van studenten met een divers aanbod van leerbehoeften.Programma afgestudeerden kunnen een carrière besteden opleiden en ontwikkelen van kinderen in een klaslokaal, of ze kunnen ervoor kiezen om te werken in andere capaciteiten. Een speciaal onderwijs diploma kwalificeert afgestudeerden aan het werk in de beoordeling en belangenbehartiging op scholen of in de gemeenschap.

  Individuen die geïnteresseerd zijn in een carrière in het speciaal onderwijs kan de juiste instelling om hun diploma na te streven door te zoeken onze uitgebreide database van scholen te vinden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.