Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportwetenschappen Sport- en bewegingspsychologie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportwetenschappen
  • Sport- en bewegingspsychologie
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportwetenschappen Sport- en bewegingspsychologie

Studenten die een nieuwe carrière overwegen, kunnen vinden dat veel beroepen een bachelordiploma vereisen. Dit is het meest voorkomende type hoger onderwijs dat wordt nagestreefd, en het behalen van een diploma kan de weg banen naar een nieuwe, meer lucratieve carrière. Bachelordiploma's kunnen op vele vakgebieden worden verdiend.

Wat is een bachelor in sport- en bewegingspsychologie? Degenen die gepassioneerd zijn door sport kunnen beslissen om naar een van deze programma's te kijken. Het behalen van een diploma in sport- en bewegingspsychologie bereidt studenten voor om te begrijpen hoe de geest en het lichaam samenwerken op het gebied van fysieke activiteit. Cursussen kunnen anatomie, fysiologie, psychologie en andere onderwerpen over geestelijke gezondheid omvatten. Het behalen van een bachelordiploma bereidt een student voor om het veld in te gaan of een voltooide studie te voltooien.

Degenen die de vereisten voor het behalen van een diploma in de sport- en bewegingspsychologie hebben voltooid, leren een aantal verschillende vaardigheden. Afgestudeerden leren bijvoorbeeld hoe ze anderen kunnen helpen hun zelfrespect en lichaamsbeeld te verbeteren, hoe ze anderen kunnen motiveren en hoe ze counselingtechnieken zoals meditatie en visualisatie kunnen integreren.

Met zoveel verschillende scholen die bachelordiploma's in de sport- en bewegingspsychologie aanbieden, kunnen studenten zich afvragen wat bepaalde details zijn, zoals de kosten en de voltooiingsduur. Het wordt aanbevolen om individueel naar scholen te informeren voor meer informatie.

Het behalen van een diploma in dit veld leidt studenten op om atleten te helpen zich mentaal voor te bereiden op spelletjes en andere sportevenementen. Afgestudeerden kunnen ook een loopbaan vinden om cliënten die worstelen met psychische problemen, zoals depressie en angst, te helpen en hen te laten werken aan hun problemen met lichamelijke activiteit. Officiële functietitels kunnen zijn: sportpsycholoog, maatschappelijk werker, sportconsulent, specialist in sportrevalidatie, teamtherapeut, assistent of hoofdcoach en specialist in sportonderzoek.

Lokale en internationale programma's zijn fulltime, parttime of online beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.