Keystone logo

33 Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportcoaching 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportcoaching
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportcoaching

Een Bachelor of Science duurt meestal drie tot vijf jaar om te voltooien, afhankelijk van de vereisten van de instelling, het aandachtsgebied en de voorkeur van de student. Deze graad richt zich meestal op wetenschapsgerelateerde disciplines.

Wat is een Bachelor in sportcoaching? Dit studiegebied heeft de namen: BSc in Sports Leadership en Bachelor of Sports Science in Coaching. Ongeacht de naam, de meeste programma's bieden een kern van de sportwetenschap met coaching keuzevakken. De beschikbare cursussen kunnen coachingstheorie en -methoden, conditionering en fitnesstraining, sportpsychologie en officiële sportactiviteiten omvatten. Je kunt de wetenschap achter coaching leren, en de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om individuele atleten en teams te verbeteren met behulp van psychologie, fysiologie en de biomechanica van sportprestaties.

Je krijgt waarschijnlijk de belangrijkste vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, van communicatie tot bedrijfsmanagement en de sportindustrie. Vaardigheden omvatten leiderschap, verantwoordelijkheid en teamwork.

De kosten van het bijwonen van een vierjarige universiteit kunnen variëren, afhankelijk van de duur van de cursussen, het studiegebied en het leerplan. Veel graden worden online aangeboden tegen een meer betaalbaar tarief. Het toelatingskantoor op uw school van keuze moet u meer gedetailleerde informatie over collegegeld kunnen geven.

Er zijn veel loopbaantrajecten die je misschien wilt volgen na je afstuderen. Veel studenten merken dat ze voorstander worden van leraren lichamelijke opvoeding of gezondheidseducatie. Als coaching of onderwijs niet aantrekkelijk klinkt, overweeg dan om een ​​carrière als sportbeheerder of als manager van een fitnesscentrum te onderzoeken. Je zou zelfs in staat zijn om een ​​carrière als inspanningsfysioloog na te streven, waarbij je bestudeert hoe de lichamen van mensen reageren en zich aanpassen aan fysieke activiteit om de conditie te helpen verbeteren of ziekte te voorkomen en te behandelen.

Het internet heeft het virtuele klaslokaal uitgebreid tot veel studiegebieden. Er zijn veel voordelen aan het online behalen van een diploma. Het gemak van een flexibel schema is moeilijk te verslaan. Het stelt je ook in staat overal ter wereld te studeren, zolang je maar een verbinding met internet kunt maken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.