Keystone logo

39 Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportstudies
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies

Een bacheloropleiding omvat cursussen in algemeen vormende vakken en een specialisatiegebied. Deze graad wordt aangeboden aan vele universiteiten - zowel online als op de campus - in een breed scala aan disciplines. Bachelordiploma's kunnen doorgaans binnen vier of vijf jaar studie worden behaald.

Wat is een Bachelor in de sportwetenschappen? Met een Bachelor in Sport Studies kunnen studenten verschillende aspecten van professionele sporten verkennen, waaronder fysieke implicaties, zakelijke verantwoordelijkheden en managementvaardigheden. Programma's kunnen betrekking hebben op onderwerpen zoals deze in klassen zoals Inleiding tot Kinesiologie, Lifetime Fitness, Gezondheid en Sport Science, Lichamelijke Opvoeding op Scholen en Public Health Administration. Veel van deze lessen zullen waarschijnlijk fysieke activiteit met zich meebrengen als onderdeel van de cursus.

Er zijn een aantal vaardigheden die studenten kunnen ontwikkelen door een Bachelor in de sportwetenschappen te volgen. Naast het verbeteren van de fysieke conditie, kunt u aspecten van bedrijfsbeheer, teamleiderschap en het organiseren van evenementen leren.

De beste plaats om informatie te krijgen over de kosten van een Bachelor in de Sportwetenschappen is rechtstreeks van het Admissions Office van de school die je zou willen bijwonen. De kosten van deelname zijn afhankelijk van veel verschillende factoren.

Er is een scala aan carrièremogelijkheden in afwachting van bachelor in afgestudeerde sportstudenten. Je kunt werken aan een sportteam, atleten trainen, sportevenementen organiseren of lichamelijke opvoeding op school geven. Posities zoals deze zijn beschikbaar in een aantal sectoren, dus je hebt waarschijnlijk een gevarieerde reeks kansen waar je diploma je voor kan kwalificeren. Als je verder onderwijs en opleiding wilt volgen, kun je ook de kennis uit je studie gebruiken om fysiotherapeut te worden.

De eerste stap naar het behalen van je bachelor in sportstudies is om de school te vinden met het programma dat het beste aansluit op jouw behoeften. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.