Keystone logo

91 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Statistiek 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Statistiek
Vakgebieden
  • Economische studies (91)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Statistiek

Bachelor diploma uitgereikt na voltooiing van 120 studiepunten semester. Dit duurt meestal studenten over vier jaar van gerichte studie te voltooien. Als onderdeel van de opleiding, studenten deelnemen aan het algemeen onderwijs cursussen en de rest van hun tijd besteden aan klassen met bijzonder belang zijn voor de grote. Deze diploma's zijn vaak nodig voordat individuen kunnen de toegang tot wenselijke beroepen krijgen.

Wat is een Bachelor in de statistiek? De belangrijkste kan een brede focus waarin principes van de wiskunde en een aantal technieken die gebruikt worden in de statistieken hebben. Kernvakken zal zich richten op wiskunde, toegepaste wiskunde, mathematische statistiek, wiskunde en aanverwante onderwerpen. Andere onderwerpen kunnen zijn financiën, economie, commodity marktanalyse, industriële statistieken, statistieken openbare orde, en anderen op basis van de carrière voorkeuren van de student.

Er zijn een aantal belangrijke voordelen die beschikbaar zijn voor personen die van deze bachelor diploma te verdienen.Ze zijn vaak in staat om direct in bevredigende loopbaan posities bewegen. Met een sterke academische achtergrond, kunnen afgestudeerden vinden dat hun kansen op werk zijn meer gevarieerd en lucratiever dan voor leeftijdsgenoten zonder dezelfde educatieve achtergrond.

De kosten in verband met dit programma kan veel verschillen van de ene school naar de andere en vooral over internationale grenzen. Aankomende studenten moeten hun opties te bekijken door rechtstreeks contact opnemen met de scholen.

Na het afstuderen, kunnen individuen natuurlijk proberen posities als statistici. Er zijn echter een aantal mogelijkheden. Deze omvatten het werk in het proces testen en evalueren product in sectoren zoals automotive, farmaceutische, en softwarebedrijven. Sommige afgestudeerden een baan vinden werkzaam bij overheden, milieu-instanties en de nationale defensie. De diverse mogelijkheden is zeer breed en maakt veel persoonlijke keuze.

Als u meer wilt weten over dit programma en de carrière mogelijkheden zijn, neem een ​​kijkje op het programma notering en bijbehorende lead formulieren. Om scholen geschikt om uw situatie te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.