Keystone logo

27 Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Strategische Marketing 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Strategische Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Strategische Marketing

Bachelor's degree programma's zijn ontworpen om studenten voor het werk voor te bereiden op een carrière veld dat nauw verwant is aan het vakgebied. In de afgelopen jaren is de groei van specialisatie op dit universitair niveau heeft geleid tot veel nieuwe en specifiek gericht belangrijke programma's ontworpen om te helpen kandidaten competitief als ze werken aan hun professionele doelen.

Wat is een Bachelor in Strategic Marketing? Het is een marketing opleiding die speciaal is opgezet om te benadrukken cursussen die onderzoekt hoe bedrijven zich positioneren en maken zich onderscheiden in de markt. Strategische marketing als een specifieke skillset binnen marketing als een meer algemene veld wordt onderzocht, net als haar geschiedenis, en conventionele marketing tactieken worden onderzocht door middel van de doelstellingen van deze bijzondere specialiteit.

De voordelen van een bachelor's degree in strategische marketing zijn gemakkelijk te begrijpen voor die studenten waarvan de belangrijkste carrière doelen zijn het helpen van bedrijven onderscheiden zich van hun concurrentie en hen te helpen concurrerend te blijven in een veranderende markt. De opgedane kennis is speciaal ontworpen om deze doelstellingen te ondersteunen.

Kosten voor een Bachelor in Strategic Marketing nogal een beetje variëren van locatie tot locatie. Inzicht in de fundamentele collegegeld kost een school zullen de studenten in rekening brengen als jij sleutel is, en dat de informatie kan direct van aspirant-scholen worden verkregen als u contact met hen.

Carrières in strategische marketing hebben de neiging om binnen een bedrijf de in-house marketing afdeling of een adviesbureau, maar ze zijn ook opgenomen in aanverwante gebieden zoals public relations.Kandidaten die het diploma te behalen in het algemeen beschikken over de kennis en de kwalificaties om entry-level posities in het veld te krijgen en om hen te achtervolgen door de eerste vijf tot tien jaar van loopbaanontwikkeling.

De meeste zakelijke programma's die graden in strategische marketing bieden bieden ook online versies van hun cursusaanbod als afstandsonderwijs modules. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.