Keystone logo

14 Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Technisch Ontwerpen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technische studies
  • Technisch Ontwerpen
Vakgebieden
  • Technische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Technisch Ontwerpen

Aankomende studenten die overwegen een carrière in engineering design zal de meeste kans hebben een sterke achtergrond in wiskunde en wetenschap en een sterke interesse in de technologie. Engineering is een breed terrein, bieden studenten de mogelijkheid om te bewegen in verschillende richtingen in hun carrière.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Engineering Design? Dit is post-secundaire opleiding die studenten voorziet van een solide basis in ontwerp, productie, technologie en productontwikkeling. Studenten die een technisch ontwerp mate geïnteresseerd zou kunnen zijn in het bedenken van nieuwe producten. De meeste zijn creatieve mensen die genieten van het oplossen van problemen. In hun carrière, zullen ze hun ontwerpen op te lossen door middel van het werken met prototypes voordat het productieproces begint. Ze kunnen ook werken in combinatie met het opstellen van ingenieurs en anderen die hun ontwerpen zal vertalen in volledig gerealiseerde producten.

&nbsp

Het verdienen van een technisch ontwerp graden geeft de student met een sterke basis in zowel de theoretische en praktische aspecten van design engineering. Studenten vaak leren wat er nodig is om een ​​nieuw product van de eerste visualisatie fase tot de uiteindelijke productie te brengen. Ze kunnen leren probleemoplossende vaardigheden en hoe te communiceren met andere teamleden.

&nbsp

Kosten verkrijgen deze mate varieert afhankelijk van de school, de lengte van het programma en woonsituatie. Het verkrijgen van een bachelor's degree duurt normaal vier jaar met een aantal universiteiten die een vijfde optie jaar. Zorgvuldig onderzoek zal zorgen voor het kiezen van een programma dat het beste past bij de leerling.

&nbsp

Er zijn een aantal carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een technisch ontwerp graad. Studenten kunnen werken als product design engineers op het gebied van productie, biotechnologie, video gaming, milieu-engineering of zelfs aerospace engineering.Enkele andere disciplines die kunnen een beroep doen op afgestudeerden zijn menselijke systemen engineering en geluidstechniek. De rol van een design engineer heeft een creatief onderdeel dat veel afgestudeerden geeft een groter gevoel van voldoening in het werk.

&nbsp

Aankomende studenten wereldwijd hebben opties om dit diploma te behalen. Daarnaast kunnen ze vinden dat ze kunnen deelnemen of eventueel al hun lessen online te nemen. Afstandsonderwijs biedt de voordelen van lagere kosten en flexibiliteit. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.