Keystone logo

55 Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Techniek Technische Bedrijfskunde 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Technische studies
  • Techniek
  • Technische Bedrijfskunde
Vakgebieden
  • Technische studies (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Technische studies Techniek Technische Bedrijfskunde

Een bachelor's degree in engineering management kan zijn voor de student die wil een undergraduate programma dat de kennis van de technische kant van techniek combineert met een analyse van de sociale toepassingen en de gevolgen na te streven.

Bij het onderzoeken van post-secundaire opleidingen, kan een student vragen, wat is een Bachelor in Engineering Management? Deze opleiding biedt een brede basis van lessen gericht op het fuseren van ervaringskennis van techniek met business management vaardigheden. Een typische curriculum kunnen zijn wiskundige en wetenschappelijke vakken als wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Er kan een focus zo goed op de boekhouding, de financiering van bedrijven, kostenbeheersing, teambuilding en kritische systemen analyse. Een undergraduate cursus kan afgestudeerden voor te bereiden op civiel, werktuigbouw en elektrotechniek leidinggevende posities.

Een belangrijkste voordeel van dit soort opleiding kan zijn gamma en flexibiliteit voor toekomstige carrière toepassing zijn.Mengen van een praktische hands-on onderwijs in techniek met een diep begrip van het management technieken en analyse kan brede aantrekkingskracht lenen voor dit soort programma's over verschillende bedrijfstakken.

De kosten in verband met opnames en collegegeld kunnen verschillend zijn, afhankelijk van het programma. De beste manier om te weten te komen over de kosten is om direct contact op met de instelling.

De afgestudeerde met in engineering management een bachelor kan worden klaar om een ​​carrièrepad in projectmanagement beginnen, als een kwaliteitsgarantie manager, productie-engineering manager, systems engineering manager of value engineering manager. Er zijn vele mogelijkheden zowel in de professionele licenties en certificering training. Een diploma in engineering management kan ideaal zijn voor een positie in de analyse van het project, activiteiten of kwaliteitscontrole zijn. Een kritisch denken en communicatie achtergrond kan nuttig zijn voor een carrière in de sales, marketing of in menselijke hulpbronnen zijn.

Een diploma in engineering management kan wegen openen om een ​​verscheidenheid van het stimuleren van loopbanen. Het heeft internationale relevantie voor studenten die willen harde wetenschap en communicatieve vaardigheden in dienst te overbruggen tot het creëren en onderhouden van productietechnieken met een positieve impact. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.