Keystone logo

35 Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Technologiemanagement 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Technologiestudies
 • Technologiemanagement
Vakgebieden
 • Technologiestudies (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Technologiestudies Technologiemanagement

  Een Bachelor in Technology Management biedt studenten met kennis van zakelijke technologie-infrastructuur en hoe informatiesystemen gebruiken om de efficiëntie te bevorderen en uit te breiden productiecapaciteit binnen organisaties. Studenten ontwikkelen probleemoplossende vaardigheden en vertrouwdheid met de technologie die leiden tot een beter beheer en leidinggevende posities.

  Wat is een Bachelor in Technology Management? Dit undergraduate degree combineert zakelijke principes met een innovatieve technologische benadering van het oplossen van problemen. Studenten leren de fundamentele manieren waarop technologie helpt bedrijven beheren van gegevens en doelen te bereiken. Cursussen bevat uitgebreide projectwerk aan studenten hoe computersystemen en applicaties hun management en leiderschap methoden kunnen verbeteren leren. Ook studenten inzicht in de efficiëntie en nauwkeurigheid van geautomatiseerde systemen en databasebeheer krijgen in een groot aantal gebieden.De deelnemers kunnen zich specialiseren in een gebied van de technologie toediening, zoals de boekhouding, financiën, supply chain management, informatie over gezondheid en diensten, human resources en communicatie.

  Het beheer van de technologie mate profiteert studenten door hen voor te bereiden voor een loopbaan in leidinggevende posities met een solide basis in business en management principes. Afgestudeerden hebben een extra laag van kennis over informatiesystemen en geautomatiseerde toepassingen naast hun zakelijke opleidingen.

  Programma kosten voor deze opleiding varieert instellingen. De meeste technologie beheer graden duren vier jaar in beslag, maar dit kan ook afhangen van de individuele scholen eisen. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van deze mate moet grondig onderzoek elke instelling om ervoor te zorgen dat het een goede pasvorm voor hun financiële en academische doelen.

  Afgestudeerden die een technologie beheer diploma hebben verdiend zijn gekwalificeerd voor de administratie en toezichthoudende functies in diverse organisaties. Studenten kunnen een concentratie kiezen en laat het programma met superieure probleemoplossende vaardigheden en geautomatiseerde systemen vaardigheid in hun gekozen gebied. Innovatie management ervaring is gunstig voor financieel managers, beheerders van het ziekenhuis, human resource professionals, en andere functies die afhankelijk zijn van database management. Technologische oplossingen zijn ook nuttig in marketing, onderzoek, sales en communicatie carrière.

  Geïnteresseerde studenten kunnen meer over de voordelen van een technologie beheer mate leren door te zoeken onze uitgebreide database van scholen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.