Keystone logo

44 Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Beeldende kunst Tekenen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Kunststudies
  • Beeldende kunst
  • Tekenen
Vakgebieden
  • Kunststudies (44)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Kunststudies Beeldende kunst Tekenen

Het verdienen van een Bachelor in Tekenen is een uitstekende gelegenheid voor mensen die willen creatieve praktijk voort te zetten, ondersteund door een gespecialiseerde kennis bank in de hedendaagse en historische kunst en cultuur. Studenten behalen van een diploma in de tekening kunnen professionals in de televisie, theater, uitgeverijen en video-industrie geworden, of loopbaan als kunst beheerders of als art directors in musea en galeries.

Wat is een Bachelor in de tekening? Het is een methode van het uitrusten van studenten met essentiële kennis voorwaarde voor succes, zoals de motivatie, discipline en toewijding aan de theoretische praktijk. Het combineert studies uit verschillende disciplines, zoals architectuur, design en geschiedenis, aan de student gebied van specialisatie te vullen. Deelnemers aan het programma zullen ook kennismaken met een waaier van toegepaste kunst, beeldende kunst en cultureel veldstudies.

Er zijn een overvloed aan redenen waarom mensen kiezen voor een Bachelor in Tekening verkrijgen.Bijvoorbeeld, het programma leert verschillende vaardigheden, zoals technische, theoretische en conceptuele technieken en methoden. Studenten kunnen verwachten om beeldende kunst, cultuur, design, kunst geschiedenis, hedendaagse kunst, tekenen, schilderen, fotografie, en experimentele media verkennen.

Programmakosten variëren, afhankelijk van de instelling. Het programma curriculum duurt tussen één en drie jaar. Individuen moeten grondig voorafgaand scholen onderzoek te plegen om ervoor te zorgen dat het programma bood hun doelen past.

Personen die deelnemen aan het programma zich vaak in de vraag naar steeds meer concurrerende carrière, zoals fotografen, kunst leraren, glas en sieraden ontwerpers, schilders, recensenten, historici, grafici en beeldhouwers. Studenten ontwikkelen veel inzicht in wat er nodig is om een ​​professionele kunstenaar te worden door te focussen op een diepgaande kennis en waardering van de tekening.

Veel internationale kansen voor het programma bestaat uit een breed scala aan universiteiten. Online lessen zijn een ideale optie voor mensen die in afgelegen gebieden in de wereld te leven. Web-based alternatieven tegemoet te komen aan studenten die een flexibele planning vereisen. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.