Keystone logo

11 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Televisie-/Radiojournalistiek 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Journalistiek
  • Televisie-/Radiojournalistiek
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Journalistiek Televisie-/Radiojournalistiek

Een bachelordiploma markeert het einde van een student undergraduate studies en biedt een portaal voor graduate cursussen in veel universiteiten, samen met de basis die nodig is om te presteren op een specifiek gebied. Studenten die dit diploma volgen, nemen meestal een aantal kerncursussen en majorspecifieke lessen om een ​​goed afgerond onderwijs te krijgen.

Wat is een Bachelor in Broadcast Journalistiek? Deze opleiding is sterk gericht op communicatie en moderne uitzendtechnologie en geeft studenten toegang tot de kennis die ze nodig hebben om succesvol te zijn in een aantal verwante carrières. Studies van studenten zullen waarschijnlijk sterk betrokken zijn bij het perfectioneren van hun rapportage, schrijven, spraakoverdracht, productie, grafische bewerking, bediening van de camera, storyboarding en story pitching. Cursussen die deze vaardigheden ontwikkelen, kunnen studenten in staat stellen het maken van kranten, tijdschriften, radioprogramma's, filmtrailers en vele andere soorten wijdverspreide media onder de knie te krijgen.

Een van de topvaardigheden die studenten mogen verwachten tijdens het nastreven van deze graad, is verbale communicatie. Dit, samen met een verbeterde organisatie en een beter begrip van moderne computertechnologie, is zowel thuis als op de werkplek even nuttig.

Verschillende instellingen en gastlanden bieden verschillende soorten collegegeld voor de benodigde cursussen voor dit diploma, dus het is moeilijk om exacte kosten vast te leggen. Het is altijd aangeraden dat studenten hun eigen onderzoek doen naar de kosten voordat ze zich verbinden aan een bepaalde school of opleiding.

Sommige banen die afgestudeerden van dit programma tegenkomen tijdens het betreden van het personeel, zijn mediaplanner, fotograaf / cinematograaf, coördinator visuele effecten, radio-omroeper, scenarioschrijver, nieuwsanker, media-criticus, redacteur, nieuwsverslaggever en inhoudschrijver. Veel van deze functies plaatsen afgestudeerden in de openbaarheid waar hun uitgebreide training in verbale en schriftelijke communicatie waarschijnlijk in het spel zal komen. Andere mogelijke loopbanen zijn documentaire producent, video-editor, audio-ingenieur, filmregisseur en lichtspecialist.

Online cursussen zijn mogelijk voor studenten met volledige schema's, terwijl traditionele lessen beschikbaar zijn op zowel lokale als internationale schaal. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.