Keystone logo

36 Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Televisiewetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Televisiewetenschappen
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Televisiewetenschappen

De bachelor is meestal de eerste graad studenten na te streven. Het biedt de fundamenten die gunstig zijn voor je carrière zijn. Na zijn afstuderen, kunt u beginnen te werken aan een carrière of je kunt je opleiding met een master 's voort te zetten.

Wat is een Bachelor in Television Studies? Deze studie televisie doorgaans geïnteresseerd in de kritische zijde van het medium, maar het is ook mogelijk om de productie met zijn studie televisie studeren. Cursussen betrekken film theorie, kritische studies, en de interactie met het publiek. Een grondige studie van de geschiedenis van de televisie en film moet ook worden gedekt. Omdat het een bachelor-niveau programma en iets meer algemeen, kunnen studenten meestal specialiseren meer na het afstuderen.

De entertainment industrie is een ongelooflijk groot en welvarend gebied. Studenten die televisie bestuderen ten goede zal komen door het invoeren van deze industrie.Ze zijn uitgerust met de vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om een ​​zeer winstgevende carrière voor zichzelf te creëren.

De kosten van het collegegeld voor de inschrijving in een Bachelor in Television Studies varieert met vele factoren. De school en het programma zullen de kosten beïnvloeden, maar ook het land waar u kiezen voor een studie in het zal een rol spelen. Voordat u zich inschrijft, onderzoek al uw opties zorgvuldig.

Televisie en film zijn collaborative kunstvormen. Dit betekent dat er tientallen verschillende ambachten en disciplines komen samen in de richting van een enkel doel. Afgestudeerden hebben veel keuzes voor een loopbaan, vooral als ze kiezen voor de productie kant van de studie. Deze gebieden omvatten set ontwerp, scenario, regie, licht en design, kostuums, make-up, fotografie richting, prop creatie, productie, special effects, en anderen. Als u ervoor kiest om de kritische kant na te streven, zijn er ook tal van banen in de journalistiek, kritiek en onderwijs.

Televisie is een ongelooflijk interessant gebied van studie.Geïnteresseerde studenten zullen niet teleurgesteld worden. Plus, met zo veel toepassingen, kan het zeer nuttig bij het afstuderen. Om te beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.