Keystone logo

18 Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen TESOL 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • TESOL
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen TESOL

Als je de middelbare school hebt afgerond en je je afvraagt ​​wat de volgende is, kun je overwegen om je in te schrijven voor een bacheloropleiding. Deze graad is een kans om meer diepgaande kennis op te doen over een vakgebied dat u interesseert. Een afgestudeerde van een bacheloropleiding heeft vaak meer behoefte aan goede banen. Het kan ook dienen als een opstap naar een masteropleiding.

Wat is een Bachelor in TESOL? Een diploma in TESOL, of Engels leren aan sprekers van andere talen, bereidt afgestudeerden voor op het evalueren van leermethoden, identificeert de kenmerken van taalverwerving en past leerstrategieën toe op praktisch onderwijs. Je kunt cursussen volgen in Engels onderzoek, cultuur, taalontwikkeling en taaltheorie. Scholen bieden vaak ook mogelijkheden voor studentenonderwijs en -waarneming.

Met een Bachelor in TESOL kunt u uw eigen kennis van en kennis van de Engelse taal verbeteren. Andere vaardigheden die TESOL-afgestudeerden kunnen verwerven, zijn onder meer het vermogen om een ​​situatie te analyseren en oplossingen toe te passen, vaardigheden die in veel banen nuttig zijn.

De kosten voor een Bachelor in TESOL zijn sterk afhankelijk van de school die je kiest, de locatie en het collegegeld en de studiegelden. Vergelijk instellingen om er zeker van te zijn dat u degene kiest die de opleiding kan bieden die u nodig hebt.

Met een bachelor in TESOL is de voor de hand liggende carrière om een ​​leraar Engels te zijn, maar er zijn andere mogelijkheden. U kunt een programma-ontwikkelaar, een business consultant, een multimedia-professional of een bibliothecaris worden. Er zijn banen in de publieke sector voor maatschappelijk werkers en vluchtelingencontacten met TESOL-graden. Openbare en particuliere scholen hebben TESOL-leraren nodig om als taalspecialist te kunnen dienen.

Er zijn veel plaatsen waar je een Bachelor in TESOL kunt verdienen. Als je een flexibele optie nodig hebt, zijn er online cursussen. Je kunt ook naar scholen over de hele wereld gaan. Als u klaar bent om de eerste stap te zetten, zoek dan naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.