Keystone logo

13 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Toegepaste Financiën 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Toegepaste Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Financiën Toegepaste Financiën

Degenen die praktische financiële vaardigheden zijn altijd in hoge vraag in het personeelsbestand. Studenten met een interesse in het beheren en analyseren van fondsen in een zakelijke omgeving kunnen baat hebben bij het verkrijgen van een bachelor in de toegepaste financiën.

Wanneer de studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van praktische financiële applicaties eerst leren over deze mate, een van de vragen die ze stellen is vaak, Wat is een Bachelor in de Toegepaste Financiën? In de loop van hun studie, zullen studenten die een van deze graden klassen die hen zal helpen de gespecialiseerde opleiding nodig is om fondsen en beleggingen te beheren in banken, diverse financiële markten en bedrijven krijgen te nemen. Studenten kunnen lessen nemen in de huidige financiële theorie, boekhoudkundige technieken, financiën, en wiskunde.

Tijdens het werken in een positie die zich bezighoudt met de financiën is zeer lonend, is een speciale opleiding nodig is om voor een werknemer om te gedijen.Afgestudeerden met een bachelor in de toegepaste financiën zullen merken dat ze over de nodige opleiding en vaardigheden die ze nodig hebben om een ​​goed betaalde positie in de competitieve business sector te verkrijgen.

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn hoeveel studenten zullen betalen aan een bachelor in de toegepaste financiering te krijgen. Deze omvatten de instelling ze kiezen om te wonen, is dat de school specifieke collegegeld tarieven, waar het college zich bevindt en hoe lang het zal duren voor ze om hun diploma te voltooien.

Degenen met een bachelor in de toegepaste financiën kunnen verwachten om te werken in een vrijwel elke industrie die een behoefte aan iemand om te analyseren en beheren van hun financiën heeft. Een afgestudeerde met dit diploma kan werken als een boekhouding of finance associate, retail finance administrator, finance manager, private equity research analyst, of in een andere positie die specifieke financiële vaardigheden vereist.

Er zijn verschillende stappen studenten die willen een bachelor in de toegepaste financiën moeten nemen wanneer ze voor het eerst beginnen met het zoeken naar deze graad na te streven. Om het proces op gang, zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.