Keystone logo

9 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalwetenschappen Toegepaste Taalkunde 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalwetenschappen
  • Toegepaste Taalkunde
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalwetenschappen Toegepaste Taalkunde

Een bachelor's degree is vaak de eerste graad behaald door studenten in het hoger onderwijs, algemeen aanvaarde in drie tot vier jaar aan het begin van hun carrière van de universiteit. Hoewel een bachelor's degree biedt meestal genoeg ervaring om het personeelsbestand bij afstuderen in te voeren, is het ook mogelijk om het te volgen met een master of doctoraat zich verder te specialiseren in een bepaald gebied.

&nbsp

Eén vraag die je kan zeggen afvragen, wat is een bachelor in de toegepaste taalkunde? Deze graad omvat real-world toepassingen van de taalkunde als wetenschap en leert de studenten de theorie van talen en het leren van talen, zodat ze beter de leerlingen van taal kan worden. De meeste programma's te gaan met de belangrijkste theorieën van de taalkunde, evenals opkomende technologieën die ervoor zorgen dat het onderwijzen en leren van talen makkelijker. Sommige, maar niet alle, instellingen vereisen deze mate te worden in samenhang met het bestuderen van ten minste één vreemde talen.

&nbsp

In een steeds meer mondiale economie, taalkunde fungeert als een brug tussen verschillende culturen. Begrijpen hoe de taal te leren helpt mensen leren om beter te communiceren op het werk en in hun opleiding.

&nbsp

De totale kosten van een bachelor in de toegepaste taalkunde, hangt af van welke school je kiest om te wonen en hoe lang de opleiding duurt om te voltooien. Vier jaar is de gemiddelde lengte van de tijd besteed aan het bestuderen voor een bachelor's degree.

&nbsp

Er zijn een aantal verschillende banen beschikbaar voor afgestudeerden met een bachelor in de toegepaste taalkunde. Veel afgestudeerden kiezen in het onderwijs te gaan, hetzij als een leraar van een tweede taal of onderwijs Engels aan anderstaligen. Enkele uitverkorenen in te gaan op non-profit werk, terwijl weer anderen werken als vertalers van een andere taal. De meeste beschikbare banen in de private sector, hoewel sommige overheid posities beschikbaar zijn.

&nbsp

Verdienen diploma online een bachelor's is een geweldige manier om te studeren op uw eigen schema, rechts van huis. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.