Keystone logo

6 Bachelorgraad Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Toxicologie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Natuurwetenschappen
  • Scheikunde
  • Toxicologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Toxicologie

De bachelor's degree is een bachelordiploma dat vier tot vijf jaar duurt, in het algemeen, om te voltooien. Als het hoogste niveau undergraduate degree, maar richt zich op de theorie en de praktijk binnen een belangrijke vakgebied. Het doel van de opleidingen meest bachelor is om studenten te voorzien van een eenvoudige professionele voet in het veld.

Wat is een Bachelor in Toxicology? Het is een bachelor's degree, waar de belangrijkste programma van de studie is bedoeld om studenten voor te bereiden met de kennis die nodig is om schadelijke stoffen te detecteren in voedsel, drinken, en zelfs het menselijk lichaam. Toxicologie omvat de studie van zowel de chemie en biologie, en programma's die onderwerpen naast specifieke cursussen in de unieke wetenschap van het bestuderen van schadelijke of giftige stoffen. Het programma heeft de neiging om zowel de theorie en de praktische kennis van het laboratorium technologie die nodig is om professioneel uit te voeren bevatten.

De voordelen van het nastreven van deze opleiding is redelijk simpel.Als een gespecialiseerd programma dat de behoeften van een carrière veld adressen, is het ontworpen om beter voor te bereiden studenten voor dat veld is dan een meer algemene diploma in een van beide scheikunde of biologie waarschijnlijk te doen zou zijn.

Kosten voor opleidingen in de toxicologie nogal een beetje variëren van universiteit tot universiteit, maar in het algemeen zijn ze vergelijkbaar met andere programma's op de school. Voor meer informatie over de kosten voor specifieke universiteiten, contact met hen direct.

Kandidaten die volledige Bachelor in Toxicology diploma's zich meestal vinden goed voorbereid voor het werk in het laboratorium instellingen. Terwijl de kennis die is opgedaan in het programma dat specifiek is gericht op het vinden van schadelijke stoffen, maar ook de neiging om over te dragen aan andere entry-level laboratorium posities ook. Degenen die ervoor kiezen om te werken in bedrijven gewijd aan hun specialiteit doen meestal beter te zien opwaartse mobiliteit, dat wel.

Toxicologie's worden onderscheiden in een laboratorium sterke behoefte en die zonder.Om de beste online programma's te vinden, zoeken naar scholen die niet een sterke betrokkenheid bij het lab vereisen klassen-zijn ze meer geneigd zijn om hun volledige programma online aan te bieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.