Keystone logo

15 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Vastgoedbeheer 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Onroerend goed
  • Vastgoedbeheer
Vakgebieden
  • Business Studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Onroerend goed Vastgoedbeheer

Nastreven van een bachelor's degree biedt de mogelijkheid voor geavanceerde instructie op universitair niveau met de nadruk op een geselecteerd veld. De opleiding vereist is voor de toegang tot vele carrières. Studenten kunnen ook de bacheloropleiding als basis te gebruiken voor verdere studies aan de master-niveau.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Real Estate Management? Beheerders van onroerend goed zijn verantwoordelijk voor de afhandeling van de eigendom van anderen met de bedoeling van het behoud van de waarde en het maximaliseren winstpotentieel. Studenten krijgen een inzicht in de waardering, de ontwikkeling, het beheer en makelaardij. Monster cursussen omvatten boekhouding en financiën, marketing, leasing, huurder relaties, communicatie, contractuele afspraken, economie en vastgoedrecht. Waardering vaardigheden worden verworven door middel van lessen in de beoordeling technieken, portfolio-analyse, en trends die eigendom zijn van invloed.Studies beheer van woningen en commercieel vastgoed, senior living, en betaalbare huisvesting.

&nbsp

Voordelen van de mate kan worden gezien op een persoonlijk niveau als in loopbaanontwikkeling. Individuele groei wordt gerealiseerd door de ontwikkeling van analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Ook kan kennis verkregen in het programma worden aangebracht in privé-leven van studenten aan eigendommen besluitvorming te vergroten.

&nbsp

Kansen programma zijn wereldwijd beschikbaar, variërend in de kosten op basis van de locatie en het curriculum. Om de beste individuele keuze te bepalen, moeten de leerlingen de specifieke kenmerken van elke optie te verkennen met hun persoonlijke doelen in het achterhoofd.

&nbsp

Geleerde vaardigheden in het nastreven van een vastgoedmanagement graad zijn in hoge vraag op de werkplek. Afgestudeerden zijn uitgerust voor de werkgelegenheid in een aantal verschillende gebieden. Carrières zijn verkrijgbaar in beheer en ontwikkeling, ruimtelijke ordening, landmeten, investeringen in vastgoed, en taxatie van onroerend goed.Afgestudeerden zijn ook bevoegd om op te treden als adviseurs in leasing, marketing, planning van investeringen, en de aankoop en verkoop van onroerend goed. De lijst van potentiële werkgevers omvat vastgoed bedrijven, appartementencomplexen, volkshuisvesting, vakantie woningen, commerciële zaken torens, industriële parken, winkelcentra en kantorenparken.

&nbsp

Om de eerste stap naar een uitdagende en lonende carrière in vastgoed beheer te nemen, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.