Keystone logo

12 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Verkoop 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Business Studies
  • Verkoop
Vakgebieden
  • Business Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies Verkoop

De bacheloropleiding wordt gegeven aan studenten die cursussen aan een hogeschool of universiteit in een undergraduate programma hebben afgerond. Het programma vereist meestal full-time studie voor ongeveer vier jaar en de voltooiing van 120 studiepunten semester. Deze graad kan de eerste in een pad vertegenwoordigen door graduate school. Het kan ook worden gebruikt als een ingang naar een bevredigende loopbaan.

Met die basiskennis, kunnen individuen zich afvragen, "Wat is een Bachelor in Sales?" Dit programma richt zich vaak op de vaardigheden en kennis die nodig is om de consument over de waarde van de producten of diensten te overtuigen. De cursussen bieden praktische, technische en theoretische methoden van het aanpakken van de huidige omzet vraagstukken. Onderwerpen kunnen onder meer marketing theorie, het gebruik van technologie en digitale media, sales ethiek, en de relatie met de consument. Het programma kan een aantal methoden van beïnvloeding van sociale verandering en verschillende methoden van zakendoen.

De studie van de verkoop biedt personen met de fundamenten die nodig zijn om cutting-edge technieken te ontwikkelen en een sterke methodologie. Deze studenten kunnen hun het ontwikkelen van vaardigheden te gebruiken voor planning, logistiek, psychologie van de consument, en onderhandeling. Andere voordelen zijn toegang tot instructeurs en professionals met expertise in de vele facetten van de verkopen van de bedrijfstak.

De kosten van het collegegeld en vergoedingen in verband met de aanwezigheid in dit programma kunnen zeer verschillend van de ene school naar de andere. Dit geldt met name voor scholen in verschillende landen. Geïnteresseerde personen moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen voor specifieke informatie.

Kansen op werk zijn die met titels als Sales Development Representative, Fulfillment Specialist, Sales Leader, en Reclame Sales Specialist. Deze posities zijn beschikbaar in de private en publieke organisaties.Verzekeringsmaatschappijen, financiële diensten agentschappen, productie en farmaceutische bedrijven, en de technologie-industrie al behoefte aan de diensten van de vertegenwoordigers.

Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over deze bachelor, kijk op de mogelijkheden met het programma hieronder notering zijn. Gebruik de lead formulier om meer informatie te krijgen. Ten eerste, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.