Keystone logo

26 Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Vertalen 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalstudies
  • Vertalen
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalstudies Vertalen

Na het behalen van een middelbareschooldiploma of een equivalent hiervan kiezen veel studenten ervoor om een ​​bacheloropleiding te volgen om hen te helpen zich voor te bereiden op een carrière in een gekozen vakgebied. Dit educatieve programma duurt meestal vier jaar om te voltooien en kan ook wetenschappers voorbereiden op verdere educatieve studie.

Wat is een bachelor in vertalen? Vertaling is een uniek vakgebied dat is ontworpen om deelnemers aan het programma te voorzien van taalvaardigheid en taalkennis om hen voor te bereiden op een loopbaan in vertolking en vertaling. Veel programma's op dit gebied bieden internationale reizen om studenten in een bepaalde cultuur en taal onder te dompelen. Sommige scholen kunnen gebarentaal als een concentratie bevatten. Cursussen voor deze programma's kunnen terminologie, culturele studies, mondelinge uitdrukkingen en geavanceerde vertalingen omvatten, evenals mediastudies.

Veel studenten op het gebied van vertalen krijgen een groot aantal nuttige vaardigheden die werkgevers uit bijna elke branche zoeken. Deze omvatten het hebben van oog voor detail en een goed begrip van interpersoonlijke communicatie. Geleerden kunnen ook hun geschreven taalvaardigheden verbeteren om de communicatie te verbeteren.

Voor meer informatie over de kosten van een programma kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het toelatingsbureau van de gewenste instelling of de website bezoeken. De meeste scholen hebben verschillende colleges, afhankelijk van het type universiteit en de duur van de opleiding.

Afgestudeerden met een diploma in vertaling kunnen de tools hebben die nodig zijn om te strijden voor lucratieve en bevredigende carrières. Vertalers kunnen in verschillende bedrijfstakken werken, zoals internationale bedrijven, overheidsinstanties en meer. Sommige vertalers kunnen interpersoneel werken met buitenlandse reizigers of zakenmensen. Anderen kunnen technische handleidingen, documenten en teksten vertalen voor bedrijven. Er zijn ook extra functies beschikbaar, waaronder docent, buitenlandse servicemedewerker, schrijver en redacteur.

Hoewel het gebruikelijk is dat leerlingen tijdens dit type opleiding in het buitenland studeren, kiezen velen er ook voor om online vanuit huis te studeren. Talloze universiteiten bieden online-programma's of parttime studiemogelijkheden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.