Keystone logo

38 Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Verzekeringen 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Economische studies
 • Verzekeringen
Vakgebieden
 • Economische studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Economische studies Verzekeringen

  Het verdienen van een Bachelor in verzekering is een uitstekende gelegenheid voor mensen die zich willen voorbereiden op een dynamische carrière in het verzekeringsbedrijf. Het is een aantrekkelijk pad naar het leren over de verschillende soorten verzekeringen, de verschillende beschikbare banen in de industrie en de voorbereiding voor de nationale licentiestatus examens. Studenten behalen van een diploma in verzekeringen kunnen professionals in het risicomanagement en verzekeringen industrie, overheidsinstellingen en non-profit organisaties.

  Wat is een Bachelor in de verzekeringen? Deze graad leidt studenten met essentiële kennis voor succes, zoals het begrijpen hoe de risico's worden beheerd en in het bedrijfsleven gefinancierd. Studies richten zich op het leven en de ziektekostenverzekering, persoonlijke verzekering, commerciële verzekeringen, verzekeringsrecht en risicobeheer. Deelnemers aan het programma zullen ook leren over het helpen van individuen en bedrijven te beheren risico's tegen grote verlies en de te verwachten problemen.

  Er zijn een overvloed aan redenen waarom mensen kiezen voor een bachelor in verzekeringen graad na te streven. Bijvoorbeeld, het programma leert een scala aan vaardigheden, zoals analytisch denken, kwantitatieve analyse, teambuilding en innovatief oplossen van problemen. Studenten kunnen anticiperen op het verkennen van de principes en strategieën voor het beheer van alle aspecten van de verzekeringsbranche.

  Programmakosten variëren, afhankelijk van de instelling, en de mate duurt meestal tussen de 3-4 jaar te voltooien. Individuen moeten grondig scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het programma hun doelen past.

  Afgestudeerden van dit programma zijn in de vraag naar steeds concurrerender loopbaan in de verzekeringssector, en kan actuarissen, agenten of makelaars, corporate risk managers, estate planners, buitendienstmedewerkers en onderzoekers verzekeringsfraude geworden. Andere mogelijkheden zijn onder andere banen als vorderingen regelaars, verlies bestrijders, vreemde valuta handelaren, verzekeraars en risicomanagers.Studenten ontwikkelen een groot inzicht in wat er nodig is om een ​​verzekering professionele geworden door zich te richten op specifieke principes van de ethiek en sociale verantwoordelijkheid.

  Veel internationale kansen voor het programma bestaat uit een breed scala aan universiteiten. Online lessen zijn een ideale optie voor mensen die in afgelegen gebieden in de wereld te leven. Web-based alternatieven tegemoet te komen aan studenten die een flexibele planning vereisen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.