Keystone logo

18 Bachelorgraad Opleidingen in Visagie 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Visagie
Vakgebieden
  • Visagie (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Visagie

Een bachelor's degree is een instapmodel van de undergraduate studie. In veel gevallen, studenten kiezen een onderwerp om te studeren, zoals wetenschap of Engels. Een bachelor's kunnen ook worden ontvangen in een hands-on veld, waardoor een student om onmiddellijk te beginnen met werken.

Wat is een Bachelor in cosmetica? Studenten leren de details van cosmetica zoals huid, nagels en haarverzorging en make-up. Ze worden experts in styling en het onderhoud van haar en in het geven van behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, pedicure en manicure. Daarnaast leren de studenten hoe ze een salon rennen en rennen het goed door de toepassing van business principles. Na het voltooien van het programma, de studenten zijn in staat om licentie cosmeticaspecialisten worden.

Een Bachelor in cosmetica biedt de mogelijkheid om nauw samen te werken met mensen, terwijl ze empowerment door middel van nieuwe, expressieve kapsels. Afgestudeerden vinden ook veel mogelijkheden om omhoog te gaan, want ze kunnen een dag zelf hun eigen salons.Studenten leren ook een goede business en management vaardigheden door middel van hun cursussen.

Kosten voor schoonheidsspecialiste programma's variëren afhankelijk van de gekozen school. Een speciale student kan een programma af in twee jaar met 's avonds en online klassen, en dus geld te besparen. Voor het kiezen, moeten de leerlingen grondig onderzoek uit te voeren om ervoor te zorgen dat een programma al hun educatieve doelen te bereiken.

Na zijn afstuderen, kunnen leerlingen werken in tal van locaties te vinden. Zij kunnen ervoor kiezen om te werken in salons als kappers, stylisten en coloristen. Ze kunnen ook werken in salons geven van gezichtsbehandelingen en manicures. De opties zijn ook beschikbaar voor studenten van buiten salons. Studenten kunnen werken met schoonheids- en huidverzorgingsproducten of werken voor begrafenisondernemingen stylen van de onlangs overleden. Daarnaast kunnen nagelstylisten werken in het kantoor van een dermatoloog of podoloog en bieden hygiënisch pedicures.

Veel online opties zijn beschikbaar voor cosmetologie programma.Om een ​​nieuwe carrière te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.