9 Levensmiddelentechnologie Bachelor's degrees found
- Bachelorgraad
- BSc
- Gezondheidszorg
- Voedingswetenschappen
- Levensmiddelentechnologie
- Noord-Amerika5
- Azië2
- Europa2
- Zuid-Amerika1
9 Levensmiddelentechnologie Bachelor's degrees found
Uitgelicht
Lakeland University
B.S. in Food Safety and Quality
- Plymouth, Verenigde Staten
BSc
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels
Uitgelicht
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Bachelor of Food Technology (BSc)
- Velp, Nederlanden
Bachelorgraad
Full time
4 jaar
Op de campus
Engels
Aeres University of Applied Sciences
Bachelor in voedselveiligheid management
- Almere, Nederlanden
- Halifax Regional Municipality, Canada
Bachelorgraad
Full time
1 Jaar
Op de campus
Engels
Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:
China Pharmaceutical University
BSc in Food Quality & Safety
- Nanjing/Jiangsu, China
- Nanjing, China
BSc
Full time
4 jaar
Op de campus
Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hygiëne, voedselkwaliteit
Montana State University
B.S. in Food & Nutrition, Dietetics Emphasis
- Bozeman, Verenigde Staten
BSc
Op de campus
Engels
Salem College
Bachelor of Science - Biochemie
- Winston-Salem, Verenigde Staten
BSc
Op de campus
Engels
Salem biedt een bachelor of science in biochemie aan. Door biochemie te studeren, leer je de basischemie, biologie, natuurkunde en wiskunde die je zullen helpen problemen op het gebied van gezondheid, milieu, forensisch onderzoek en voedselveiligheid op moleculair niveau te begrijpen en op te lossen.
Panyapiwat Institute of Management
Bacheloropleiding Levensmiddelentechnologie
- Bang Talat, Thailand
Bachelorgraad
Engels, Thais
De wereldbevolking neemt toe naarmate de vraag naar voedsel toeneemt. Het veeteeltbedrijf is een midwaterbedrijf in de toeleveringsketen dat een belangrijke rol speelt. Dient om kwaliteitsvlees te produceren en toe te voeren aan de voedselverwerkende industrie. Vanuit de visie om de "Keuken van de wereld" vandaag de dag te zijn, veeteelt en voedselverwerkingsstijlen Met behulp van moderne technologie, veilig en milieuvriendelijk.
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
BACHELOR IN BROMATOLOGIE
- Jujuy, Argentinië
Bachelorgraad
Op de campus
Spaans
Door zijn kennis zal de Bachelor in de voedingswetenschappen kunnen werken in: Planning en toezicht op de gezondheid en hygiëne van inrichtingen en apparatuur die verband houden met de productie en marketing van voedingsproducten. Interpretatie van analyseresultaten en bepaling van kwaliteit en geschiktheid voor de consumptie en commercialisering van voedsel, in termen van oorsprong, uitwerking en conservering. Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek in particuliere of officiële instellingen. Laboratorium werkt voor fysische, chemische en biologische analyse om de mate van vervuiling van grondstoffen en voedingsproducten te bepalen.
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Voedingswetenschappen (afstudeerrichting: bachelorniveau)
- Online USA
Bachelorgraad
Op de campus
De voedingswetenschap gebruikt wetenschappelijke en technische principes om voedsel, het behoud en de verwerking ervan te bestuderen.
Beantwoord een paar vragen en we matchen je met studieprogramma's!
Populaire studievorm
Populaire locaties
Minder weergeven
Bachelorgraad Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Voedselveiligheid
Het behalen van een bachelordiploma kan een uitstekende manier zijn om de weg naar een succesvolle en stabiele carrière te effenen. Het diploma, dat doorgaans wordt verdiend in ongeveer drie tot zeven jaar, geeft studenten een kans om een opleiding te volgen door veel algemene onderwerpen te bestuderen en zich te specialiseren in een gebied dat als major wordt gekozen. Een bachelordiploma kan studenten helpen beter betaalde banen te krijgen.
Wat is een bachelor in voedselveiligheid? Deze graad helpt gewoonlijk studenten voor te bereiden om te werken op het gebied van voedselinspectie en veiligheid. Cursussen kunnen microbiologie, landbouw, biologie, wiskunde en scheikunde omvatten. Andere klassen die specifiek zijn voor de industrie kunnen onderwerpen behandelen zoals voedselstabiliteit, thermische verwerking, oogsttechnologie en door voedsel overgedragen ziekteverwekkers. Afhankelijk van de universiteit kan het ook een stage of andere praktijkervaring vereisen.
Degenen die een graad in voedselveiligheid behalen, worden in het algemeen voorbereid met speciale vaardigheden en kennis van voedselwetten, voedselverwerking en voedseltechniek. Ze komen mogelijk in aanmerking om te werken in de levensmiddeleninspectie- en -verwerkingsindustrie.
Een bachelor in de voedselveiligheid kan drie tot zeven jaar duren om te voltooien, afhankelijk van het programma en de behoeften van de student. Collegegeld en andere kosten kunnen ook variëren, dus wordt het aangeraden om individueel contact op te nemen met scholen voor meer informatie.
Degenen die afstuderen met een bachelordiploma in voedselveiligheid, kunnen zich kwalificeren om te werken als voedselveiligheidsinspecteurs, productveiligheidsspecialisten, voedselmicrobiologen, onderzoekers in de voedingschemie, kwaliteitsbewakingsdirecteuren, voedseltechnologen en managers voor voedselveiligheid. Deze carrières kunnen goed betalen en zorgen voor opwaartse beweging. Banen zijn vaak beschikbaar in de federale en lokale overheid en in de privésector.
Scholen over de hele wereld kunnen dit diploma op parttime, fulltime of online basis aanbieden. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.