Keystone logo

70 Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Voortgezet Onderwijs 2024

Filters

Filters

 • Bachelorgraad
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Onderwijskunde
 • Voortgezet Onderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (70)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Bachelorgraad Opleidingen in Onderwijskunde Voortgezet Onderwijs

  Een undergraduate-diploma, ook wel een bachelordiploma genoemd, is een gangbaar opleidingspad nadat iemand een middelbare schooldiploma of een associate degree heeft behaald. Loopbaanontwikkeling, hoger salaris en algemene tevredenheid van het leven zijn frequente resultaten voor degenen die deze volgende stap van het formele onderwijs voltooien.

  Wat is een bachelor in het secundair onderwijs? Het is een undergraduate-programma ontworpen voor personen die leraren willen worden van kinderen die de lagere school hebben voltooid. Studenten in het secundair onderwijs kunnen kiezen voor een inhoudsgebied waarin ze gecertificeerd kunnen worden, zoals wiskunde, wetenschappen, taal, sociale studies en vele andere. Naast cursussen die specifiek zijn voor het gekozen inhoudsgebied, kunnen studenten de onderwijsmethodologie in het algemeen en in relatie tot hun specialiteiten bestuderen. Andere vereiste vakken zijn onder andere pedagogie van het speciaal onderwijs, onderwijstechnologie en veldwerk in het secundair klaslokaal.

  Weten hoe mensen leren en leren hoe ze te leren zijn belangrijke vaardigheden die zich vertalen in vele carrièregebieden. Het vermogen om anderen effectief te trainen, zal waarschijnlijk in een groot aantal industrieën van groot belang blijven. Onderscheidende instructie afhankelijk van de leerstijl van de student is een vaardigheid die getrainde leraren kunnen bieden.

  Het vinden van de juiste opleiding houdt in dat de programmakosten en de vereiste studieduur in aanmerking worden genomen. Een diploma van een geaccrediteerd programma met een solide reputatie zal waarschijnlijk het uiteindelijke zoeken naar een baan gemakkelijker maken.

  Een undergraduate-diploma in het secundair onderwijs bereidt afgestudeerden meestal voor op een carrière als docent in de klas van een specifiek onderwerp in een publieke of private schoolomgeving. Afhankelijk van de instelling kan een certificaat of licentie vereist zijn naast het diploma. De mate kan ook nuttig zijn bij het verwerven van een functie als curriculumschrijver voor een school of district. Buiten het klaslokaal kan de lerarenopleiding een carrière in bedrijfsopleidingen verbeteren.

  Undergraduate-programma's in het secundair onderwijs zijn volop aanwezig in fysieke en hogescholen en universiteiten en online platforms. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.