Keystone logo

13 Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Vrede- en Conflictstudies 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Vrede- en Conflictstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Vrede- en Conflictstudies

Bacheloropleidingen open deuren. Ze bereiden studenten voor verdere academische studies en worden vervoerd naar plezierige carrière. Deze programma's duren meestal ongeveer vier jaar in beslag. Studenten worden blootgesteld aan de fundamenten in hun gekozen studierichting en kunnen ervoor kiezen om werk te vinden in hun vakgebied en tegelijkertijd met geavanceerde graden.

&nbsp

Wat is een Bachelor in Vrede en Conflict Studies? Deze interdisciplinaire programma richt zich op het oplossen van conflicten op interpersoonlijke en mondiaal niveau. Studenten zullen de dynamiek tussen individuen en groepen te bestuderen in het huis van de instellingen en de werkplek, en op een veel grotere schaal. Natuurlijk onderwerpen kunnen onder meer conflict theorie, sociale bewegingen, mensenrechten, conflictbeheersing en -oplossing, en de processen van verandering. Studenten onderzoeken vernietigende oorlogen, hun oorzaken en hun resolutie. Vergelijkbaar onderzoek van vredesprocessen plaatsvinden.

&nbsp

Studenten in het programma profiteren van veelzijdige perspectieven op complexe interacties. Ze nemen dicht kijkt naar de elementen van vrede, conflict en sociale orde. Met blootstelling aan vragen van economie, politiek, geschiedenis en ecologie, de student afgestudeerden met een diep begrip en waardering van de processen van verandering en hoe individuen en hele samenlevingen kan worden beïnvloed.

&nbsp

De kosten van deelname aan dit programma kan een grote deal tussen scholen variëren. Dit geldt met name van het ene land naar het andere. Degenen die geïnteresseerd zijn in het worden studenten moeten contact opnemen met de individuele scholen voor nauwkeurige collegegeld en tegen betaling informatie.

&nbsp

Met een bachelor's degree, zijn afgestudeerden voorbereid voor een loopbaan als communicatie coördinatoren of assistenten, gemeenschapsontwikkeling organisatoren, journalisten, mediaspecialisten, voorlichters, tekstschrijvers, openbare advocaten en programmacoördinatoren.Afgestudeerden kunnen opdrachten werken voor de lokale en regionale overheden, media te vinden, in de kantoren van politici en met publieksbereik organisaties. Sommige bachelor studenten kiezen ervoor om verder te gaan met hun academische reis naar geavanceerde graden te verdienen.

&nbsp

Degenen die geïnteresseerd zijn in het invullen van dit programma moet een kijkje nemen op de vele scholen kansen in de programmalijst te nemen. Vul het voortouw formulier in om informatie uit bepaalde scholen ontvangen. Ben je geïnteresseerd? Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.