Keystone logo

20 Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Vrijetijdstudies 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Vrijetijdstudies
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Vrijetijdstudies

Een bachelor's degree is een undergraduate academische graad. Het wordt toegekend door hogescholen en universiteiten voor de voltooiing van een cursus van studies die ergens tussen drie en zeven jaar kan variëren. De voltooiing van deze graad is vereist voor het behalen van een master of doctoraal diploma.

Wat is een Bachelor in vrijetijdsstudies? Dit type programma biedt een breed scala aan onderzoeken die zowel theoretische als praktische kennis omvatten. Naast het verwerven van vaardigheden die specifiek gerelateerd zijn aan recreatie en toerisme, zoals het plannen van vakanties, het ontwerpen van aantrekkelijke bestemmingsdiensten en producten en het organiseren van vrijetijdsevenementen, kunnen ook meer algemene onderzoeken met betrekking tot marketing, reclame, economie, management en psychologie in de graad worden opgenomen. Voorbeelden van mogelijke concentratiegebieden zijn horeca en catering, duurzaam toerisme management en spa- en wellness-manager.

Studenten die een bachelordiploma in vrijetijdsstudies voltooien, moeten een goed afgeronde opleiding hebben. De vaardigheden die zijn opgedaan in de psychologie kunnen helpen bij het werken met mensen in alle facetten van het leven. Bovendien heeft het vermogen om complexe evenementen te organiseren en aantrekkelijke services te ontwerpen de potentie om de eigen levenskwaliteit van de student te verrijken.

Zoals hierboven vermeld, kan dit type opleiding variëren in lengte. Een korter programma kost daarom minder dan een langer programma.

Er zijn veel mogelijke vacatures beschikbaar voor een student met een diploma in vrijetijdsstudies. De studies die tijdens het programma zijn uitgevoerd, kunnen de student bijvoorbeeld kwalificeren als een barman met een licentie of een leider in een jeugdkamp. Andere werkzaamheden zijn te vinden als een ski-instructeur of een tourmanager. Zelfs fitnessinstructeur en reclameagent zijn mogelijke vacatures voor een graadhouder in vrijetijdsstudies.

Hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden bacheloropleidingen. Veel instellingen bieden zelfs graden die volledig online zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.