Keystone logo

8 Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Global Marketing 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Global Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Bachelorgraad Opleidingen in Marketingstudies Marketing Global Marketing

Een bachelor's degree is het tweede en het hoogste niveau undergraduate degree, en het vergt ongeveer twee keer zo veel credits te voltooien als associate's degree. Deze eis is de reden waarom de meeste bacheloropleidingen van de studie neemt vier tot vijf jaar in beslag nemen.

Wat is een Bachelor in de Global Marketing? Het is een gespecialiseerd belangrijke programma dat voortbouwt op fundamentele marketing principes geleerd in de algemene zakelijke curriculum op manieren die specifiek inzicht geven in de concurrentie in de wereldwijde markten. Als zodanig, global marketing programma's hebben de neiging om veel cursussen in algemene zakelijke programma's op te nemen, naast een aantal cursussen met een specifieke focus op de wereldwijde marketing strategieën en praktijken om meer inzicht te verschaffen.

De voordelen van het verkrijgen van een bachelor's degree in wereldwijde marketing zijn eenvoudig.Als een student is specifiek geïnteresseerd in een carrière met bedrijven die actief zijn in meerdere landen op een organisatie-niveau, biedt de integrale kennis van de student nodig heeft.

Collegegeld prijzen variëren sterk en zijn afhankelijk van zowel de plaats en de vraag of de universiteit wordt publiekelijk of privaat gefinancierd. In het algemeen, collegegeld voor de wereldwijde marketing programma's is hetzelfde als basistarief van een universiteit, dus raadpleeg uw potentiële scholen voor meer informatie.

Studenten die een wereldwijde marketing diploma ontvangen gaan meestal over aan het werk op het gebied van marketing of een gerelateerd veld als reclame. De mate is speciaal ontworpen kandidaten meer concurrentie in rollen die marketing nadruk leggen op internationale schaal te maken. Als bezitters van graden op het niveau van de bachelor, worden de studenten in het algemeen bereid voor entry-level en basic team leidinggevende functies, zoals data-analist.Veel afgestudeerden gaan ook aan de slag in adviesbureaus, waar hun deskundigheid wordt benut voor een verscheidenheid van bedrijven die klant.

De meeste scholen die gespecialiseerde wereldwijde marketing graden bieden maken ook hun cursusaanbod beschikbaar via online learning modules. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.