Keystone logo

3 Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Wijn Business 2024

Filters

Filters

  • Bachelorgraad
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
  • Wijn Business
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Bachelorgraad Opleidingen in Food and Beverage Studies Food and Beverage Business Wijn Business

Een bachelor is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Een programma richt zich vaak op de algemene vrije kunsten onderwerpen alsmede specifieke lessen op maat van studenten klaar voor een toekomstige baan.

Wat is een Bachelor in Wine Business? Dit programma is bedoeld voor studenten die een ondernemende geest en willen meedoen met de wijn business. Elk programma zal variëren, maar lessen vaak een mengsel van wijn en gastronomische studie en business concepten. Studenten zullen de wijnindustrie verkennen en te leren van toepassing vaardigheden zoals communicatie, financieel management, merchandising, productie, marketing en leiderschap. Veel programma's zal stagemogelijkheden te bieden om hun vaardigheden te oefenen in de echte wereld.

Studenten die een diploma in de wijn bedrijf uit te oefenen veel leren over business en management, wat gunstig is, zowel in hun professionele en persoonlijke leven.Leren over wijn ook hen blootstelt aan veel verschillende gebieden van de wereld, die hen in staat stelt om te reizen en meer cultureel diverse.

Het collegegeld en vergoedingen in verband met het verdienen van een wijnhandel mate kan variëren van de ene instelling naar de andere. Er zijn een aantal internationale scholen die dit programma aan te bieden, en de kosten zijn afhankelijk van de locatie van de school, duur van het programma, en stage vergoedingen.

Afgestudeerden met een bachelor's degree in de wijnhandel kunnen werken in een aantal verschillende capaciteiten. Sommigen kunnen ervoor kiezen om te werken met specifieke wijnmakers om hen te helpen op te bouwen, de markt, en verkopen hun product. Anderen kunnen ervoor kiezen om te werken voor wijn en sterke drank distributie bedrijven om hun vaardigheden te gebruiken op de retail kant. Ondernemers die andere vaardigheden en ervaring in de horeca gebied kan er zelfs voor kiezen om hun eigen wijnwinkel, wijn bar, of restaurant te openen.

Als de wijn business is voor u van belang, te beginnen het vergelijken van scholen op dit moment.Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.