Keystone logo

19 BBA Opleidingen in Economische studies Boekhouden Accountancy en Financiën 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Accountancy en Financiën
Vakgebieden
  • Economische studies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Economische studies Boekhouden Accountancy en Financiën

Een BBA (Bachelor in Business Administration) is een undergraduate programma dat vaak wordt aangeboden door het bedrijfsleven faculteiten van de universiteiten of door specifieke business schools. Een zekere mate 's focus kan worden aangepast rond veel verschillende concentraties.

Wat is een BBA in boekhouding en financiën? Deze twee gebieden zijn zeer belangrijk om alle normale activiteiten. Zij omgaan met het beheer van de economische middelen beschikbaar voor een organisatie. Naarmate bedrijven blijven groeien, zijn gekwalificeerde accountants nodig om alle financiële transacties verwerken. Elk programma zal variëren, maar studenten een verscheidenheid aan lessen gericht op de boekhouding en financiën, zoals strategische boekhouding, technologie, en auditing. Afgestudeerden moeten in staat zijn om verschillende informatie-systemen verwerken, zakelijke kansen te ontwikkelen, en modellen om waardecreatie te meten.

Studenten die werken aan een diploma in de boekhouding en financiën kunnen profiteren doordat ze leren informatie en vaardigheden die hen kan helpen bij het vinden van werk op veel verschillende gebieden. Bedrijven van alle groottes moeten deze vaardigheden, en er zijn vele internationale mogelijkheden zowel voor degenen die graag om te reizen en de wereld te verkennen.

Er zijn vele internationale instellingen die accounting en finance graden te bieden, en de kosten in verband met het behalen van een diploma kan nogal een beetje variëren. Het wordt aanbevolen dat de studenten contact op met de scholen om uit te vinden wat collegegeld en vergoedingen zouden zijn.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met een BBA in Accounting and Finance. Ze kunnen werken in de financiële, boekhoudkundige of fiscale administratie voor kleine, middelgrote of grote ondernemingen. Ze kunnen werken in de publieke sector in audit, treasury, of het management.Andere opties zijn de financiële systemen in verzekeringen, lijmen, of banken, of op internationale bedrijven, die werkzaam zijn in financiën, auditing en belastingen. Afgestudeerden die een ondernemende geest en de training kan er ook voor kiezen om hun eigen bedrijf te starten.

Nu beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.