Keystone logo

5 BBA Opleidingen in Technologiestudies Informatiesystemen Bedrijfsinformatiesystemen 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Technologiestudies
  • Informatiesystemen
  • Bedrijfsinformatiesystemen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Technologiestudies Informatiesystemen Bedrijfsinformatiesystemen

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een twee tot vier jaar undergraduate degree dat studenten voor entry-level zakelijke posities bereidt. Sommige studenten zullen kiezen voor verdere studie in business administration streven na het behalen van hun diploma.

Wat is een BBA in Business Information Systems? Business Information Systems is een bedrijf studies programma dat typische business cursussen zoals bedrijfsorganisatie, management en financiën gecombineerd met cursussen die zich richten op de technologische aspecten van het runnen van een bedrijf. In de digitale wereld van vandaag, elk aspect van elk type bedrijf is afhankelijk van het functioneren, efficiënt computertechnologie. Met up-to-date en accurate informatie op een premie, communicatie-technologie is een essentieel onderdeel van een succesvol bedrijf. Andere relevante gebieden omvatten de database creatie en management, data-analyse technologie en project management programma's.Een focus op de zakelijke informatie-systemen zullen de studenten de tools die ze nodig hebben om te begrijpen en beheersen van deze cruciale aspect van de bedrijfsvoering te geven.

BBA studenten die volledige cursussen in zakelijke informatie-systemen zijn in hoge vraag in de hele wereld. In toenemende mate het succes van een bedrijf is afhankelijk van de toegang tot en de verwerking van relevante gegevens.

Het verkrijgen van een BBA in Business Information Systems duurt meestal drie tot vier jaar. De kosten verdienen deze graad hangt af van de instelling die het biedt. Studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school van de keuze om uit te vinden specifieke informatie.

Een graad in zakelijke informatie-systemen leidt vaak tot posities als computersystemen analist, netwerk systeembeheerder en andere functies die betrokken zijn bij informatie-technologie. Posities zijn verkrijgbaar in een breed scala van bedrijven en industrieën.Afgestudeerden die zowel algemene kennis van zaken en de vaardigheden die nodig zijn voor het bouwen, onderhouden en gebruiken van zakelijke informatie-systemen beschikken zijn hoogst gewaardeerd door bedrijven op zoek te huren.

Een BBA kan de eerste stap in een spannende en bevredigende carrière. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.