Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk meerdere Bachelors of Business Administration  (BBA) in Entertainment Business 2023

1 BBA Opleidingen in Entertainment Business 2023

Overzicht

Een bachelor in bedrijfskunde kan studenten het onderwijs en professionele vaardigheden bieden die nodig zijn om succesvol te zijn in toekomstige management- en commerciële banen. BBA-programma's bieden een brede kennis van zaken en communicatie en nemen vier jaar fulltime studie om te voltooien.

Wat is een BBA in Entertainment Business? Deze graad combineert leiderschap, zakelijk en creatief denken allemaal in één programma. Door basisprincipes zoals productie en communicatie te onderwijzen, kunnen deelnemers aan het programma leren werken in de entertainmentindustrie als leiders. Voor sommige cursussen zijn mogelijk groepswerkprojecten vereist die leerlingen praktische ervaring en praktische kansen bieden. Stages zijn mogelijk beschikbaar voor wetenschappers die geïnteresseerd zijn in het toepassen van hun studie.

Studenten kunnen opwindende nieuwe vaardigheden leren terwijl ze een BBA verdienen in Entertainment Business, zoals directie of productie. Ze zullen waarschijnlijk leren hoe ze effectief kunnen communiceren met hun collega's, vrienden en familie. Geleerden kunnen ook leren hoe ze muziekfestivals, kunstgalerijen of films kunnen beheren.

De kosten voor het verdienen van een BBA in Entertainment Business kunnen variëren voor verschillende instellingen. Degenen die overwegen een online programma te nemen, moeten weten dat de prijs waarschijnlijk ook anders zal zijn.

Omdat amusementsbedrijven zo'n breed scala aan carrières omvatten, kunnen deelnemers aan het programma het pad kiezen dat hen het meest aanspreekt. Als de filmindustrie aantrekkelijk lijkt, kunnen regisseurs, producenten en projectplanners een loopbaan hebben. Er zijn evenementencoördinatoren nodig om allerlei soorten entertainment te plannen, zoals muziek, kunst of filmfestivals. Wellicht zijn er instructeurs voor entertainmentzaken nodig om cursussen en lessen te geven. Door het zakelijke aspect van entertainment te beheersen en belangrijke leiderschapsvaardigheden te verwerven, zullen studenten waarschijnlijk veel carrièremogelijkheden hebben.

Entertainment is een bekend vakgebied dat op veel scholen wereldwijd wordt aangeboden. Sommige BBA's worden zowel online als lokaal aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BBA
  • Business Studies
  • Business
  • Entertainment Business
Vakgebieden
  • Business Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat