Keystone logo

7 BBA Opleidingen in Managementstudies Event Management 2024

Filters

Filters

 • BBA
 • Managementstudies
 • Event Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BBA Opleidingen in Managementstudies Event Management

  Een Bachelor of Business Administration wordt aan particulieren verleend na hun voltooiing van een programma met onder meer bedrijfsklassen en geavanceerde cursussen met specifieke focus. Degree-programma's kunnen worden afgerond in drie tot vier jaar.

  Wat is een BBA in Event Management? Het is een specialisatiecursus die zich richt op het gebruik van managementvaardigheden voor het ontwikkelen, plannen, marketen en organiseren van evenementen. Fundamentele cursussen kunnen marketing, logistiek en psychologie omvatten. Studenten leren om budgetten in te stellen en materialen aan te schaffen. Projectmanagementprincipes kunnen in veel van de lessen worden behandeld. Curricula bevatten vaak evenementeninnovatie, strategisch management en effectieve berichtenuitwisseling. Speciale klassen kunnen zich concentreren op verschillende industrieën die evenementen gebruiken, zoals reizen en toerisme, hotelgastvrijheid en planning en ontwikkeling.

  Probleemoplossend vermogen is een essentiële vaardigheid die succesvolle kandidaten voor evenementmanagement verwerven. Creatief denken helpt bij het ontwikkelen en beheren van tijdlijnen. Organisatorische vaardigheden kunnen zowel ten goede komen aan een loopbaan als aan het dagelijks leven.

  Aangezien scholen verschillen, nemen ook de programmakosten toe. Het wordt aanbevolen dat toekomstige studenten in contact komen met de school van belang voor de huidige curriculum en eisen en om te vragen over financiële hulp en de mogelijkheden van de beurs.

  Een BBA in Event Management kan leiden tot carrièremogelijkheden bij bedrijven voor evenementenbeheer, congrescentra en hotels. Toerisme is een groeisector, met een toenemende vraag naar getalenteerde professionals in vele functies, zoals gids, productontwikkelingsdirecteur en logistiekspecialist. Human Resources-managers en financiële controllers zijn doorgaans nodig in de sport- en evenementenbranche. Ontmoeting- en evenementplanners met hospitality-ervaring vinden een bevredigende carrière in city- of bestemmingsmarketing.

  Het verdienen van een BBA in Event Management kan succesvolle carrières lanceren in verschillende industrieën. Onderwijsinstellingen bieden dit diploma wereldwijd. On-site en online programma's bieden flexibiliteit en gemak voor werkende professionals. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.