Keystone logo

6 BBA Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel Management 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Economische studies
  • Financiën
  • Financieel Management
Vakgebieden
  • Economische studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Economische studies Financiën Financieel Management

Een Bachelor of Business Administration is ontworpen om studenten te voorzien van een breed overzicht van hun vakgebied. Terwijl de fundamenten zijn gericht, de studenten hebben ook de mogelijkheid om te beginnen die gespecialiseerd zijn in hun gekozen gebied. Na zijn afstuderen, is het mogelijk om je carrière te starten of verder je opleiding door het verdienen van een hoger diploma.

Wat is een BBA in Financial Management? Studenten die ervoor kiezen om na te streven dit gebied inzicht te krijgen in de algemene financiering, maar ze zijn ook uitgerust met de leidinggevende vaardigheden die hen in staat stellen om hogere posities te bereiken. Cursussen bevatten vaak dividenden, kapitaalstructuur, risico's, investeringen, internationale financiën, cash flow waardering, en de mondiale economie. Doel van programma's op dit gebied te bereiden afgestudeerden de financiële welzijn van een organisatie behouden en gehele financiële teams beheren.

Business is een zeer competitieve veld.Studenten die een studie financieel beheer profiteren van de gelegenheid om hun problemen op te lossen te oefenen, kritisch denken, communicatie, en natuurlijk, managementvaardigheden in een veilige omgeving. Vaak dit stelt afgestudeerden om zich te onderscheiden als ze hun carrière te bereiken.

Het collegegeld en vergoedingen voor het nemen van een bacheloropleiding lopen sterk uiteen. Het specifieke programma, evenals school en status van student, van invloed op de kosten. Dit betekent dat het onderzoek veel opties vooraf is vooral gunstig.

Het verdienen van een bachelor 's graad in het financieel management opent de deur naar een breed scala van loopbanen aan studenten. Omdat de kennis algemener van aard, is het mogelijk te werken in bijna elke sector. In aanvulling op het beheer en de afdelingshoofden posities, kan het werk worden gevonden als een financieel analist, account manager, persoonlijke of zakelijke adviseur, financieel onderzoeker, financieel manager, en anderen.Het is mogelijk om met grote bedrijven, instituten, kleinere bedrijven of zelfs overheidsorganisaties.

Als u geïnteresseerd bent in het nastreven van een carrière in de financiële afdeling van een bedrijf zijn, overwegen het bestuderen financieel management. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.