Keystone logo

13 BBA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Business Studies
  • International Business
  • Global Business
Vakgebieden
  • Business Studies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Business Studies International Business Global Business

Een BBA (Bachelor in Business Administration) is een undergraduate-diploma die wordt aangeboden door zakelijke afdelingen of specifieke business schools. Leerlingen krijgen een solide business fundament en strategisch denken en analytische vaardigheden om ofwel voer de beroepsbevolking of doorgaan met hun opleiding om een ​​MBA te verdienen ontwikkelen.

Kan je je afvragen, wat is een BBA in Global Business? Dit programma combineert traditionele business concepten met moderne toepassingen aan veranderende samenleving, globalisering processen, en creatief oplossen van problemen. Studenten zullen bestrijken kwesties met betrekking tot de buitenlandse handel, mondiale economie, internationaal management, internationale betrekkingen, en de wet. Elk programma zal variëren, maar klassen kunnen omvatten internationale marketing, cross-culturele communicatie, bedrijfsethiek, ondernemingsrecht, corporate accounting, communicatieve vaardigheden, en virtuele communicatie.

Studenten die een bachelor in Global Business na te streven zal een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen in de internationale arbeidsmarkt hebben.Veel scholen bieden stage programma's die ook hen helpen vinden van een bevredigende carrière. Mensen die genieten van reizen en werken met verschillende culturen en persoonlijkheden zullen genieten van deze carrière.

De kosten in verband met het verdienen van een bachelor's degree kan sterk verschillen van de ene school naar de volgende. Factoren zijn onder meer de internationale locatie van de school, de reputatie van de faciliteit, en de duur van het programma. Studenten worden sterk aangemoedigd om verschillende onderzoeksinstellingen en contact met hen om uit te vinden wat er wordt verwacht in termen van financiële verantwoordelijkheid.

Carrièremogelijkheden zijn groot voor afgestudeerden met een wereldwijde business graad. Ze kunnen een baan vinden in de internationale arena als export manager, product manager, inkoper, informatie auditor, business developer of channel manager. Afgestudeerden kunnen ook leidinggevende posities in internationale organisaties, werken als ondernemers of onafhankelijke adviseurs, of zaken te onderzoeken.

Het gebied van global business is spannend en uitdagend. Als het voor u van belang, te beginnen onderzoeken en scholen te vergelijken met behulp van onze uitgebreide online database. Nu beginnen; zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.