Keystone logo

1 BBA Opleidingen in Managementstudies Global Management 2024

Filters

Filters

 • BBA
 • Managementstudies
 • Global Management
Vakgebieden
 • Managementstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BBA Opleidingen in Managementstudies Global Management

  Een Bachelor in Business Administration (BBA) is een opleiding pad dat wordt genomen door studenten die een sterke basis in de zakelijke principes willen. Klassen kunnen worden genomen op een universiteit, een business school, of zelfs online, en een diploma wordt vaak verdiend in drie tot vijf jaar.

  Wat is een BBA in Global Management? Dit undergraduate degree is ontworpen om studenten voor te bereiden op leidinggevende posities in diverse internationale organisaties. Studenten zullen algemeen management klassen, maar zal zich ook richten op internationale business beleid en het internationaal recht. Elk programma zal variëren, maar klassen kunnen globale economie, financiën, human resources, multiculturele zakelijke relaties, marketing en politieke invloeden op de internationale zakelijke praktijken bevatten. Sommige scholen bieden stages, studie in het buitenland opties, en vreemde taal klassen.

  Er zijn een aantal voordelen voor studenten die een diploma in globaal beheer voort te zetten.Studenten ontwikkelen financiële en management vaardigheden die gunstig zijn op alle terreinen van het leven zijn. Stages kan hen ook helpen een carrière kort na het afstuderen te vinden.

  Collegegeld en kosten kunnen verschillen van de ene instelling naar de andere. Er zijn programma aangeboden over de hele wereld, en de kosten factoren omvatten de locatie van de school, de reputatie en de lengte van het programma, en eventuele stage vergoedingen. Studenten moeten uitgebreid onderzoek doen om ervoor te zorgen dat de school ze kiezen overeenkomt met hun carrière en financiële doelen.

  Afgestudeerden hebben het onderwijs en de vaardigheden om te werken over de hele wereld en zijn bereid om de verschillende regelgeving voor het bedrijfsleven van elk land te volgen. Industrieën die kunnen worden inhuren omvatten toerisme, industrie en overheid. Managementfuncties kunnen worden gevonden in gebieden zoals human resources, facturering, of kwaliteitsborging. Andere carrière posities kunnen zijn wereldwijde activiteiten manager, internationaal project manager, of internationaal management analist.

  Als u klaar bent om uw opleiding starten in de uitdagende wereld van mondiale management zijn, gebruik maken van onze online database naar de juiste school te vinden. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.