Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Bachelors of Business Administration  (BBA) in Hotelmanagement 2023

12 BBA Opleidingen in Hotelmanagement 2023

Overzicht

Een bachelor in bedrijfskunde in het hotelmanagement bereidt afgestudeerden voor om de horeca binnen te treden in een bestuurlijke hoedanigheid binnen organisaties die gehoste accommodatie bieden. Het beheersen van de complexiteit van de hotelindustrie is slechts één aspect van dit dynamische en carrière-georiënteerde programma.

Wat is een BBA in hotelmanagement? Deze opleiding wordt gegeven door deskundige instructeurs die studenten zullen helpen meer te weten te komen over de dynamische wereld van hotelmanagement. De lessen zullen studenten vertrouwd maken met de vele manieren waarop hotels functioneren en met de praktische aspecten van succesvol management. Alle BBA-programma's bieden studenten onderwijs in managementtechnieken, zodat ze verschillende administratieve rollen binnen bedrijfsorganisaties kunnen op zich nemen. Door stages en soortgelijke educatieve mogelijkheden in de echte wereld kunnen studenten hun kennis toepassen bij het oplossen van de problemen die ze tegenkomen op de arbeidsmarkt.

Hotelmanagement is een speciaal carrièrepad binnen de horeca. Net als veel andere hospitality-carrières richt het zich vooral op het gelukkig maken van mensen. Naast het klantenserviceaspect van deze functie, moeten succesvolle hotelmanagers een productieve werkomgeving voor werknemers creëren en de vele veranderende eisen die op het gebied van gastvrijheid gebruikelijk zijn, beheren. Een BBA in het hotelmanagement is een ideale manier voor carrière gerichte studenten om de kennis en ervaring op te doen die nodig is voor succes in deze uitdagende - en toch belonende - sector.

De kosten van een BBA in het hotelmanagement kunnen afhankelijk zijn van vele factoren, waaronder de locatie van het college. Studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met verschillende instellingen om de programmakosten te vergelijken.

Deze graad is het meest geschikt voor studenten die een carrière in de horeca en het houden van hotels willen nastreven. Succesvolle hotelmanagers kunnen voor grote organisaties werken en kunnen training geven aan nieuwe leden van het bedrijf. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om voor zichzelf te gaan werken door een hostel, bed and breakfast of een andere horecagelegenheid te runnen.

Studenten met interesse in dit vakgebied kunnen kiezen uit opleidingen die worden aangeboden in verschillende delen van de wereld, zowel virtueel als fysiek. Online solliciteren op een BBA-programma is eenvoudig; alle aanvragers moeten doen is wat basisinformatie verstrekken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hotelmanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat