Keystone logo

7 BBA Opleidingen in Business Studies Innovatie 2024

Filters

Filters

 • BBA
 • Business Studies
 • Innovatie
Vakgebieden
 • Business Studies (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BBA Opleidingen in Business Studies Innovatie

  Wat kan worden bereikt in het algemeen vier jaar? Het verdienen van een bachelordiploma van een hogeschool of universiteit. Programma cursus werk omvat tal van het algemeen vormend onderwijs en speciale lessen die leerlingen voor te bereiden op veelbelovende carrière. De aard van de bachelor-opleidingen die beschikbaar zijn om geld te verdienen zijn, is afhankelijk van het programma en de school.

  Wat is een BBA in innovatie? Het is een Bachelor of Business Administration graad, of BBA, met de nadruk op innovatie, wat betekent dat een aanpak die bij elkaar brengt creativiteit en uitvoering. Studenten die het verdienen van deze graad zijn in een omgeving waar ze leren de tools en vaardigheden om te werken met teams in verschillende perspectieven die informatica, business, marketing, geesteswetenschappen en de wetenschappen omvatten. Als studenten verdiepen in het werk natuurlijk, ze brengen hun ideeën tot leven op meer manieren dan uitvinden, maar ook door het aanpakken en oplossen van problemen die de samenleving beïnvloeden.Vooruitgang in verschillende gebieden hebben een gevolg van innovatie, en het verdienen van een credential aan dit programma kan de kennis en ervaring om een ​​impact te maken en toegevoegde waarde in elke sector te bieden.

  De vaardigheden verdiend door middel van een Bachelor of Business Administration in Innovatieprogramma goede komen aan degenen die op zoek zijn naar posities in start-ups of bedrijven die een ondernemende mentaliteit vereist. Degrees kunnen ook in aanmerking komen programma afgestudeerden voor salarisverhoging en loopbaanontwikkeling

  Terwijl geaccrediteerde programma's zijn in de Verenigde Staten worden aangeboden, de kosten van een BBA in Innovatieprogramma verschilt per school. Gemeenschappelijke factoren omvatten programma lengte, collegegeld en de kosten van boeken.

  Een bachelor's degree in innovatie zet meestal studenten voor een loopbaan die een mix van zakelijke en andere disciplines te betrekken, zoals het werken in een tech opstarten of een vooraanstaande een-humanities gedreven project.Starten van een eigen bedrijf is een manier om aftrap je carrière, maar de werkgelegenheid in mid-level management, verkoop, non-profitorganisaties en onderzoek en ontwikkeling zijn andere velden die een innovatief skillset nodig.

  Het verdienen van een bachelordiploma varieert in de manier waarop de lessen worden geleverd-in-class of online. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.