Keystone logo

15 BBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement 2024

Filters

Filters

  • BBA
  • Business Studies
  • Bedrijfsmanagement
  • Internationaal Bedrijfsmanagement
Vakgebieden
  • Business Studies (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BBA Opleidingen in Business Studies Bedrijfsmanagement Internationaal Bedrijfsmanagement

Studenten op zoek naar een carrière in de spannende wereld van de handel zou kunnen kiezen om een ​​Bachelor of Business Administration of BBA na te streven. Typisch een vier-jarige opleiding, dit programma richt zich op de praktische en theoretische aspecten van de handel, een combinatie van kwantitatieve redeneren met communicatie en managementvaardigheden om studenten een grondige basis in alle aspecten van het bedrijfsleven.

Wat is een BBA in International Business Management? Dit is een opleiding voor studenten die willen werken in een wereldwijde markt. Naast het bestuderen van zakelijke beleid en praktijken, zullen de studenten leren om business strategieën in dienst op een cross-culturele schaal, waarin de kennis van het internationale recht, culturele normen en diverse bedrijfsculturen om innovatieve oplossingen voor complexe problemen. Onderwerpen van de studie kunnen onder de internationale marketing en monetair beleid, de wereldwijde outsourcing en buitenlandse investeringen.

Business op internationaal niveau is uiterst complex, en studenten die met succes een BBA-programma te voltooien zijn bereid om een ​​enorme hoeveelheid informatie te assimileren om ingewikkelde problemen op te lossen. Dit is een vaardigheid met de waarde in elke omgeving, op elk gebied van werk.

Want het is een waardevolle specialiteit, veel instellingen in landen over de hele wereld bieden deze mate. De kosten variëren afhankelijk van de lengte van het programma en de instelling. Studenten moeten zorgvuldig onderzoek naar een programma dat hun doelen past en bespreken financiële vragen met de voorgenomen instelling.

Na het afstuderen van een internationaal business management programma, zijn studenten uitgerust voor entry-level management posities, ondernemerschap, en zelfs de posities in de regering. Studenten kunnen werk vinden in een internationale onderneming als een human resources director of internationale operations manager.Talenkennis of specifieke culturele deskundigheid verhogen van uw verhandelbaarheid en de kans op een baan.

Terwijl een BBA in International Business Management u kunt nemen over de hele wereld, hoeft u niet te reizen om dit diploma te verdienen. Veel universiteiten bieden de flexibiliteit en het gemak van een programma voor afstandsonderwijs, zodat u uw studie af te ronden op elk moment en op elke plaats. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.