Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Bachelors of Business Administration  (BBA) in Internationaal Hospitality Management 2023

9 BBA Opleidingen in Internationaal Hospitality Management 2023

Overzicht

Een Bachelor of Business Administration (BBA) is een undergraduate-diploma die wordt toegekend aan studenten die een business-georiënteerde programma van de studie hebben afgerond. Deze graad, die leerlingen meestal kunnen verdienen in twee tot vier jaar, kan helpen afgestudeerden voor management posities, hogere inkomens en diverse lonende carrièremogelijkheden voor te bereiden.

Wat is een BBA in International Hospitality Management? Na het behalen van dit diploma, moeten de studenten bereid zijn om te beheren, te adviseren of anderszins werken binnen het toerisme en hospitality bedrijven. De cursussen omvat typische business onderwerpen, zoals marketing, financiën en leiderschap, samen met onderwerpen die uniek zijn voor de industrie, zoals event management en guest relations. Cursussen richten zich ook op interculturele relaties, zodat afgestudeerden bereid zijn om te werken in verschillende instellingen met collega's of klanten uit diverse achtergronden.

Afgestudeerden genieten vaak duidelijke voordelen na het behalen van dit diploma.Het beveiligen van deze referenties kan helpen professionals verhogen hun rentabiliteit en in aanmerking komen voor een grotere verscheidenheid aan banen. Afgestudeerden hebben meestal ook de mogelijkheid om te werken in diverse instellingen in bijna elk deel van de wereld.

De kosten van het verdienen van een BBA in International Hospitality Management is verschillend bij elke instelling. Factoren zoals het programma lengte, vergoedingen, collegegeld en regionale kosten meestal bepalend voor de totale kosten. Om een ​​nauwkeurige evaluatie van de kosten te waarborgen, kunnen studenten willen direct contact elke instelling en vraag meer informatie.

Na het afstuderen, moeten houders mate de vaardigheden hebben om te slagen in een verscheidenheid van hospitality management carrière. Afgestudeerden kunnen specifieke afdelingen van gastvrijheid bedrijven, zoals marketing, sales of guest relations te leiden. Uiteindelijk kan deze professionals rechtstreeks organisaties toezicht zoals hotels en reisbureaus resorts.Afgestudeerden die niet geïnteresseerd zijn in de directe leidinggevende functies kan ook werken als de industrie consultants en klanten te adviseren over onderwerpen zo divers als duurzaamheid en veiligheid.

Vandaag de dag, veel instellingen laat studenten verdienen deze mate online, die kunnen profiteren mensen die anders zouden moeite hebben met het vinden van de tijd of de financiering van een conventionele programma te voltooien. Als u meer wilt weten over deze online programma's, aan de slag is eenvoudig. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BBA
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Internationaal Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat