Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 28 Bachelors of Business Administration  (BBA) in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

28 BBA Opleidingen in Internationale Bedrijfsadministratie 2023

Overzicht

Een BBA (Bachelor of Business Administration) is een bachelordiploma dat de studenten na te streven om de wereld van het bedrijfsleven. Klassen kunnen online worden genomen, in business schools, of in de zakelijke afdelingen van openbare universiteiten.

Wat is een BBA in International Business Administration? Dit programma bereidt studenten voor op een carrière in de wereldwijde zakelijke praktijken. Elk programma zal variëren, maar studenten kunnen lessen die zich richten op praktische en theoretische kwesties op zowel regionale en mondiale organisaties om ze uit te rusten met de echte wereld kennis te nemen. Onderwijs kan ook de maatschappelijke en ethische verantwoordelijkheden die betrokken zijn bij zakelijke praktijk te betrekken. Klassen kunnen internationale marketing, accounting, international business logistiek, cross cultural management, internationale financiën, globaal competitieve strategie en onderhandelen en conflictbeheersing.

Omdat dit programma heeft een internationale focus, studenten profiteren in dat ze voldoen aan medestudenten en docenten van over, die hun culturele ervaring verbetert. Afgestudeerden kunnen kiezen om te werken in veel gebieden van de wereld, en de mate bereidt hen ook om door te gaan om een ​​geavanceerde graad te verdienen.

Een Bachelor in International Business Administration kan worden verdiend op scholen over de hele wereld. De kosten die gepaard gaan met een zekere mate zal variëren afhankelijk van de duur van het programma, de locatie van de school, en andere vergoedingen. Onderzoek een paar instellingen en vervolgens naar hen spreken direct over wat financieel verwachten.

Het verdienen van een BBA in International Business Administration geeft afgestudeerden een sterke basis voor een aantal internationale posities. Sommigen kunnen ervoor kiezen om het personeelsbestand in te voeren in de verkoop posities of lagere managementfuncties in internationale bedrijven. Specialistische gebieden omvatten accounting, human resource management, marketing en verkoop, of finance.Sommige studenten er ook voor kiezen om hun MBA voort te zetten voor het vinden van een carrière.

Verspil geen tijd meer. Ga op zoek naar de perfecte internationale bedrijfskunde programma nu. Met behulp van onze online database, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BBA
  • Business Studies
  • Business Administration
  • Internationale Bedrijfsadministratie
Vakgebieden
  • Business Studies (28)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat